Monday 22 October 2012

Pre-Halloween nails and purchase

Noč čarovnic se bliža... Saj je še en od brezveznih Ameriških praznikov, ampak priznam, da mi je všeč kreativnost (rezanje buč, dekoracije, peka,...) in nekateri motivi (pajčevine, mačke, netopirji, kostkoti), ki jih prinaša.

Še od lani imam Halloween nalepke, ki jih nisem porabila, kar je bila napaka, ker se komaj da še primejo, je pa res, da nadlak pomaga.



Zaenkrat ni manikura še nič posebnega (še iščem ideje). Moder lak S-he 290 (samo en nanos) in na vsaki roki po ena nalepka. Na levem prstancu mačka, na desnem kazalcu pa netopir.




Letos sem si v Müllerju kupila celo skeleton gloves oz. rokavice in pa zapestnico s kostkoti/piratsko al kakorkoli.


Rokavice so zelo tanke in bi bodo super za na bus, kjer je v hladnejših mesecih še večja verjetnost da prijemam bacile, prav pa bodo prišle tudi na delu za kompom, če me bo zeblo v roke.


Medtem za zapestnico nimam pojma kdaj in če sploh jo bom nosila, ampak nisem mogla mimo...


Vsako leto je na policah Müllerja tudi posebno pakiranje Kinder Chocolate v kartonasti embalaži, kjer dobite dva paketa čokoladic, še preden pridete do njih pa previdno izrežete karton. Letos je v znamenju animiranke Hotel Transylvania (trije različni motivi so), kjer so različne obešanke (na obeh straneh je slika) in pa enaka igra (pa v nemščini je vse tudi letos).




Mikale so me še fake krvave roke, ampak nekako nisem bila šor kam bi jih nalepila, tako da so ostale na polici...


1 comment: