Saturday 3 November 2012

Fashion on CMA Awards 2012

Še en dan, ko začenjam z oblekami. V četrtek so potekale 46. country glasbene nagrade. Zmagovalca večera sta bila Blake Shelton in Miranda Lambert, ki sta tudi poročena, več zmagovalcev pa tu.

Podelitev sta ponovno vodila Brad Paisley in Carrie Underwood, kar je pomenilo veliko preoblačenja. Carrie smo ta večer videli kar v dvanajstih oblekah!

Za začetek večera je nosila svetlečo nude oblekico Jovani z dolgimi rokavi. Na sredini v viola-modri obleki Sally LaPointe, ki je precej izven njenega comfort zona. Fail k obleki se mi zdi verižica. Desno ponovno svetleča v Edition by Georges Chakra.



Potem oblekica Jenny Packham, ki mi niti malo ni všeč, na sredini v rdeči Chagoury Couture, desno pa prav tako odprta obleka iz pomladne kolekcije 2013 od Christiana Siriana.



Krasna je bila v črni obleki Ines de Santo, tudi bleščeče-bela kombinacija od Alice + Olivia mi je bila všeč. Še najmanj se mi je dopadla v modri obleki Basler, medtem ko je belo obleko Tonyja Warda všečno popestrila z barvastimi čevelci Gio Diev.



Na red carpetu je bila Carrie čudovita v Reem Acri. Na desni Miranda Lambert v Mariji Luciji Hohan.



Lušna Jana Kramer v Anthony Franco couture, Taylor Swift v Jenny Packham in Lucy Hale v Moschinu. Taylor je nekaj precej podobnega že nosila, tako da se mi je zdelo kot da gledam stare slike, bi ji pa verjetno pasala obleka, ki jo nosi Lucy. Lepa obleka, a Lucy samo še pomanjša.



Dekleta med nastopom. V redči Taylor Swift, Carrie Underwood je nosila Tsemaye Binitie, Kelly Clarkson pa v obleki Cesarja Arellanesa.



Nazaj na preprogo. Hayden Panettiere v belem Georges Chakra Couture in svetleča v modri Reba McEntire.



Fletni zeleni. Jake in Lacey Owen, desni del pa pripada Katie Armiger.



Svetleči se. Srebro gre Kimberly Schlapman in zlato Karen Fairchild.



Rdečo obleko je nosila Lauren Alaina, v nežni modri pa Shawna z možem Keiferjem Thompsonom.



Dve skupini. Levo Lady Antebellum s pevko Hillary Scott, desno The Band Perry s pevko Kimberly.



Jason Aldean z ženo Jessico, ramena nam ponuja tudi Gwen Sebastian, levo nosečka Jennifer Nettles.



Globoka dekolteja in obleki z vlečko. Kellie Pickler v Pamelli Roland in še ena metalic svetleča obleka na Kimberly Williams-Paisley.



Za konec še Lisa Marie PresleyShawn Johnson v modri obleki Amande Wakeley in Tim McGraw s Faith Hill v Roland Mouret.


1 comment: