Thursday 15 November 2012

Fashion on GQ Men Of The Year Party 2012

V torek je v LA-ju potekala zabava GQ Men Of The Year 2012.

Mene so ponovno najbolj zanimale obleke. Največ smo videli bele, črne in rdeče, nekaj malega pa tudi odstopanja od omenjenih treh.

Med najljubšimi looki so mi bile nasledje: črno-bela Ashley Madekwe, čipkasta bela Ali Larter (ki mi je bila na prve oči super, potem pa čedalje manj), črna Erin Heatherton in Willa Holland.



Kot rečeno je bilo največ črne, rdeče in bele, s katero začenjam. Alessandra Ambrosio v Sally LaPointe, na sredini Teresa Palmer in desno Julianne Hough v hlačnem kostimu Temperley London. Naj obleka od Terese, naj make up od Alessandre.



Diane Kruger v obleki Cushnie et Ochs, na levi sliki pa še z jakno Vanesse Bruno. Potem Christa B. Allen v obleki Catherine Malandrino in z globokim V deklotejem Lady Victoria Hervey. Pri nobeni se ne bi kaj posebej ustavljala...



Skupaj sta pozirali Krysten Ritter (v Dolce & Gabbana) in Emily VanCamp (v Reem Acri). Hannah Simone se je odločila za galaxy obleko Talbot Runhof, pa še dve Jessici. Pare v črni obleki in Szohr v kratkih hlačah ter bluzici. Vzamem vesolje!



Rdeče (plus dekolteji). Brittany Snow v YSL, Jenna Dewan-Tatum v Amandi Wakeley in Rihanna v Calvin Kleinu. Pri prvi me odbija že sam material, pri drugi nagubanost, tretja obleka mi pa ni za drugam kot za na plažo.



Čeprav sta mi sila simpatični v serijah, te ljubezni še nisem začutila na rdeči preprogi: Katie Cassidy in Meghan Markle. Ja prav srce te lahko začne bolet, da take luštne punce skočijo v take obleke. Pa še dva bolj roza odtenka na desni polovici, Jennie Garth z 'zadrgasto' verzijo ter Anni Camp s čipkami.



Leder jakno je čez maxi obleklo nosila Alicia Vikander, medtem je Cassie Ventura pokazala precej kože v Anthonyju Vaccarellu. Tudi nad Jaime King v Oscar de la Renti nisem bila navdušena, zato pa toliko bolj nad Lizzy Caplan v čudoviti modri obleki.



Od jakne do leder oblek. Kate Walsh v The Row, na sredini pa Terri Seymour v skoraj identični kreaciji (ali ne?). Adrienne Bailon medtem brez dolgih rokavov in v neoprijetem kroju od pasu navzdol.



Dolge hlače na tri načine vidimo na Katie Aselton, Aubrey Plaza in Dakoti Johnson v Gomez-Gracia. Vzamem čevlje Aubrey.



Pa še dvoje kratke. Rashida Jones v Marni topu, Band of Outsiders jakni in Armani hlačah. Na sredini največji wtf, Sarah Silverman in desno še Jenna Ushkowitz v pajacu Casadei.



Zaključujem z damami v najmanj všečnih oblekah. Genesis Rodriguez, Erin Andrews, Kathleen Robertson in Jessica Capshaw.


No comments:

Post a Comment