Wednesday 13 February 2013

Fashion on Grammy Awards 2013, part I

Prvi modni del na Grammyjih 2013!

Pravi hit so bile preklane obleke in kazanje nog. Precej dostojno sta to počeli Maria Menounos (v obleki Gomez-Gracia) in Taylor Swift (v J. Mendelu).



Bolj konkretno so jo nastavljale: Keltie Colleen, Jennifer Lopez (v Anthonyju Vaccarellu) in Ali Tamposi. Jennifer je obupna!



Pa še malo manj vidne oz. izrazite razpoke. Florence Welch je prav 'dinozaverska' v Givenchy Couture, bolj všečna v zeleni je Solange Knowles v Ralph & Russo Couture. Potem imamo dva V izreza. Eden na viola Shaun Robinson in drugi na Neyli Pekarek.



Prva doza črnih. Kelly Rowland (v Georges Chakra), pa še ena noga na Chrissy Teigen (v Joy Cioci). Desno stran zavzemata Alicia Keys (v Azzedine Alaia) in Kelly Osbourne (v obleki Paule Ka). Vzamem Kelly!



Ashanti je plapolala v obleki Tony Ward Couture, podoben izrez dekolteja pa je imela Katy Perry, ki je nosila Guccija.



Svetleče. Allison Williams v Kaufmanfranco, Nicole Kidman v Veri Wang, Carrie Underwood v Robertu Cavalliju in desno Jenna Jameson.



Rdečke. Rihanna mi je bila po dogem času všeč v obleki Azzedine Alaia, na sredini Kaya Jones in desno Adele v Valentino Couture (ta dolžina in kroj obleke se mi sploh ne zdi primeren za njo).



Za zlat pas k rdeči obleki sta se odločili Natasha Bedingfield (v Emrsonu) ter Britt Nicole, desno še v svetlečem Armaniju Skylar Grey.



Rumeno-oranžne. V oči je brez dvoma stopila Carrie Keagan, potem Esperanza Spalding (v Eden Diodati), Joan Osborne in Estelle (v obleki Genelle Brooks x Love Collins).



Kar nekaj je bilo tudi hlač. Najbolj je prepričala Beyonce Knowles (v Osmanu), solidni tudi Jeannie Mai in Kaley Cuoco (v Amenu). Manj všečna Melanie Fiona, medtem ko je Janelle Monae (suknjič in srajca Against Nature, jakna Moschino in klobuk Ralph Lauren) pač v svojem stilu.


No comments:

Post a Comment