Tuesday, 19 February 2013

Last week favorite looks (February 11 - 17)

Naj looki/outfiti preteklega tedna (11-ti do 17-ti februar). Največ jih je bilo mogoče videti na tednu mode v New Yorku.

Začenjam z usnjem. Heidi Klum med snemanjem segmenta za Germany’s Next Top Model v LA-ju ter Selena Gomez na letališču.Victoria's Secret Angelčka v vsakodnevnih lookih: Alessandra Ambrosio in 2x Miranda Kerr v jeansu.Miranda je bila lepa tudi v dveh oblekicah, ki ju je nosila kot ambasadorka v Avstraliji. Prva je kreacija Petra Pilotta, ki jo je nosila na dogodku Kids Helpline, v mali črni pa na Clear Scalp and Hair Beauty Therapy.
Potem Naomi Watts v sivem Roland Mouretu, kjer je delala družbo igralcu Simonu Bakerju, ki je prejl svojo zvezdo na pločniku slavnih.
Desno še Ashley Madekwe na odprtju trgovine Topshop v njihovi oblekici.Olivia Wilde si je v New Yorku ogledala revijo Calvina Kleina in tudi bila v njihovi kreaciji za pomlad 2013.
V New Yorku se je mudila tudi Emmy Rossum, ki se je udeležila predstave svojega novega filma Beautiful Creatures v črtasti črno-beli obleki.
Chrissy Teigen se je medtem udeležila modne revije Vere Wang.
Simpatična mi je bila tudi sicer bolj kot ne antipatična Miley Cyrus med ogledom modne revije Marca Jacobsa.Če sem začela s hlačami pa še končam. Od najmanj všečnega do najbolj všečnega outfita.
Bar Rafaeli na photocallu Festivala di Sanremo.
Elizabeth Olsen si je ogledala modno revijo Proenze Schouler.
Ter Karlie Kloss, ki se je med tednom mode v New Yorku udeležila tudi dogodka Mercedes-Benz CLA-Class.


No comments:

Post a Comment