Saturday, 16 February 2013

Last week favorite looks (February 04 - 10)

Nisem pozabila na najbolj všečne outfite/looke prejšnjega tedna (nagrade BAFTA in Grammyji (del I in del II) obravnavani posebej)! Od 4. do 10. februarja, so mi v oči najbolj stopile...

Med temnimi mi je bila na photocalu filma The Grandmaster v Nemčiji, super Ziyi Zhang, čeprav nisem ljubiteljica najlonk/žab/pajkic pod krilom ali obleko.  Neti ravno prav popestrijo.
Potem na sredini Anne Hathaway (v The Row) na kosilu nominirancev za Oskarje. Včasih je simpl super.
Desno pa čudovita Miranda Kerr v Scanlan & Theodore na delavnici David Jones Burke Street v Melbournu (Avstralija).Dve črni s twistom in dve v print oblekah.
Jessica Chastain v obleki Paule Ka na pogovoru o filmu Zero Dark Thirty v New Yorku (Film Society of Lincoln Center). Všeč mi je vzorec in to, da ni samo temna.
Allison Williams v oblekici Sophie Theallet na premieri dokumentarca PBS's MAKERS: Women Who Make America (v New Yorku). Ja Allsion začenja puščati vtis pri meni. Lepa!
Olivia Wilde v modri obleki Alexandra McQueena na dogodku Bulgari Celebrates Icons Of Style: The Serpenti (v okviru tedna mode v New Yorku).
Rosamund Pike v Christopherju Kanu na zasebnem ogledu razstave PANTA RHEI v Londonu. Tudi super!Beli Ashley Greene (v Giambattisti Valli) in Katharine McPhee (v Theyskens' Theory) na amfAR New York Gala.
Medtem na sredini ognjena obleka Oscar de la Rente na 2013 Heart Truth Red Dress Fashion Show, ki jo nosi Minka Kelly.Pa ponovno všečna v črno-beli kombinaciji Kristin Cavallari. Tokrat je v trgovskem centru Von Maur (Illinois), predstavila novih kolekcijo čevljev. Ziheraška kombinacija, ampak všeč!
Alessandra Ambrosio na poti na sestanek v Calabasasu. Tudi ful fajna. Elegantna, a vseeno ne preveč.
Elizabeth Olsen pa na dogodku Prabal Gurung for Target Collection v New Yorku. Še bolj bi obleka Prabal Gurunga prišla do izraza, če bi odstranila ogrinjalo, ampak ok.In še ulični stil. Jessica Alba je ponovno nazaj s super kombinacijami.Dve Emmi, v beli majici Robertsova, v plašču pa Stonova. Potem imamo 2x Lily Collins, desno pa Amando Seyfried.


No comments:

Post a Comment