Tuesday 12 February 2013

Fashion on BAFTA Awards 2013

Modni del na nagradah BAFTA. Zadnja leta so le-te sicer v senci Grammyjev (ker se dogajajo na isti dan), ampak ker gre za filmske nagrade, jim pač dam prednost.

Najbolj zanimivi brez dvoma Jessica Chastain (v modrem Roland Mouret) in Marion Cotillard (v rumenem Christian Dior Couture). Lepi sta. Odtenek šminke mi je ljubši na Jess, tudi kroj obleke, ampak Marion je ena redkih, da je tudi v taki obleki prelepa.



Prosojne v črni. Amy Adams v Elie Saab Couture, Alice Eve v Alessandri Rich ter najmanj všečna od oblek na Caroline Flack. Pri Amy me moti, da je obleka spredaj preklana, na Alice pa izgleda prekratka.



Beli. Jennifer Lawrence v Christian Dior Couture in Juno Temple v Stelli McCartney. Od Jen obleka je prišla do izraza šele ko si je slekla plašč, ni napačna, ampak za moj okus prenizek dekolte. Juno ok.



Zelo všeč sta mi bili Gemma Arterton v Celiji Kritharioti ter Anne Hathaway v Burberryju. Potem pa še dve črno-beli: Hayley Atwell v Antoniju Berardiju ter Jennifer Garner v Rolandu Mouretu.



Najbolj nori pričeski brez dvoma na Palomi Faith ter Helen Mirren. Obe sta nosili kreacij Nicholasa Oakwella.



Nazaj na črne. Prosojna obleka na Lily JamesLaura Whitmore v Alexandre Vauthier Couture, potem malo svetleča Olga Kurylenko in Sarah Silverman v Rafaelu Cennamu. Videla in v hipu pozabila na njih.



Amanda Barry in Elizabeth Olsen (v Chanel Couture) sta imeli podoben zgornji del obleke; desno pa čipkasti: Thandie Newton v Louisu Vuittonu in Zawe Ashton v Julien Macdonald. Thandie brez pomislekov uvrstim med kikse večera.



Gola ramena. Kožni odtenek na Annabelle Wallis, v črni je bila Emilia Fox, v rumeni kreaciji Vivienne Westwood pa Andrea Riseborough.



En mix barvnih in črnih. Laura Bailey v Roksandi Illinic, Saoirse Ronan v Christopherju Kanu, potem Sally in Jade Farmiloe ter v usnjeni dolgi obleki Gina Carano.



Redka primera. Kratko-dolga dolžina Diorjeve obleke je nosila Alicia Vikander ter v hlačah (Elie Saab) Sarah Jessica Parker. Nista dobri, nista slabi.



Svetleče. Amanda Byram, Gemma Chan in Natalie Dormer v Regal Olive. Od sledečih vzamem Natalie.



Prav nič všečni V dekolteji za konec. Rafe Spall z Elize du ToitSamantha Barks v Celiji Kritharioti, Sally Field v Antoniu Berardiju ter Helena Bonham Carter z možem Timom Burtonom.


No comments:

Post a Comment