Friday 8 June 2012

CFDA Fashion Awards, part 2

Še drugi del na CFDA Fashion Awards.

Lily Kwong v beli obleki Altuzarre, Liu Wen v Suno, Tabitha Simmons v Proenzi Schouler in Joyce Varvatos z možem Johnom. Vzamem stranski dve, ker sta simpl, ampak se jima krasno prilegata obleki.



Stephanie Winston Wolkoff je kraljevska v Zacu Posenu, Karolina Kurkova v obleki Tommyja Hilfigerja ter Kate Bosworth v Altuzarri.



Oblikovalka Vivienne Tam v rožnati kreaciji, modra Zani Gugelmann, vpadljive barve ima na sebi Linda Fargo, desno pa še Nicole Miller.



Stacey Bendet v svoji kreaciji Alice + Olivia, ki mi je u bistvu kar všečna, čeprav je ekstremno barvita. Mi pa na drugi stani nikakor nista všeč od Kate Unger (zgoraj) in Fern Mallis (spodaj).



3x črne in 3x ne iz moje strani: Padma Lakshmi v Naeemu Khanu, a sredini Pamela Love in v lastni kreaciji Rachel Zoe.



Trije različni odtenki rdeče: Laura LangNadja Swarovski in Tracy Smith. Pri prvi mi ni všeč material, pri drugi sem mal skeptična glede tega čipkastega črnega dela, pri tretji me moti ogrlica.



V pajčevino in botoks je padla Adrienne Landau, potem imamo še črno Rebecco TaylorEugenia KimGrace Coddington in Jennifer Tilly.



Simpl obleke: modra Maria Cornejo, sestri Ashley in Mary-Kate Olsen v njunih kreacijah znamke The Row, ter Keren Craig. Keren je res v stilu - je oranžna v glavo (solarij?) in obleko :P



Hlače: Busy Philipps, Kyra Sedgwick v Reed Krakoff in oblikovalka Donna Karan. Vzamem Donno.



Mini na tri načine: Annie ClarkArizona Muse v Diane von Furstenberg ter Christine Czetwertynski.



Crystal Renn v Zacu Posenu, Jessica Pare in Shala Monroque sta izbrali Jasona Wuja ter Elettra Wiedemann v Rachel Roy. Brez problema bom pozabila vse štiri.



Naslednje: Ahn Duong, Dree Hemingway je izbrala iz kolekcije Creatures of The Wind, Tory Burch v svoji zadevščini in Solange Knowles v Marniju. Ne morm nehat strmet v vesoljske šuhe Dree, bi mi bila še fletna brez črnega zgornjega dela.



June Ambrose v Chrisu Benzu, oblikovalka Lana Marks in desno Teri Agins.



Top razočaranji, brez dvoma Gretchen Mol v Sophiji Theallet in Jessica Chastain v Prabal Gurungu. Je res treba razlagat kaj vse je narobe? Dijo mijo.



Tudi tokrat zaključujem s kratko besedo, ki pove vse = wtf! Levo Michelle Harper v obleki Christiana Cote, desno hči Lulu in mami Betsey Johnson.


No comments:

Post a Comment