Tuesday, 12 June 2012

Tony Awards 2012 fashion

Tokrat pa za spremembo, gledališka preproga. V nedeljo so podelili 66-te nagrade Tony, ki proslavljajo igralce na Broadwayu v New Yorku. Zmagovalci na linku (klik), obleke pa spodaj. Tiste, ki so mi bile najslabše sem tokrat spustila, mi je pa všeč barvitost te preproge.

Lepi v zeleni: Laura Osnes in Cristin Milioti v Jason Wuju.Audra McDonald v ESosi in Sheryl Crow v Marchesi. Audra je zadela v polno - barva in kroj, super zanjo! Všečna tudi Sheryl.Amanda Seyfried v Givenchyju, rdeča Cote de Pablo in temna Nina Arianda.


Amandina obleka mi na prvo žogo ni všeč, ampak ko sem jo videla bližje... not so bad.Ribja repka na obleki Bernadette Peters v Donni Karan in Lauri Bell Bundy, desno Adrienne Warren.Beth Behrs v živo rdeči obleki Naeem Khana, njena soimenjakinja Beth Leavel v temno rdeči.Bolj umirjene: Jessica Chastain v Marios Schwabu, Elizabeth A. Davis v Christianu Siriano, potem Taylor Lauderman in še Judith Light v Sophie Theallet.Štiri variante modre na Kathy NajimyNikki JamesJudy Kaye in Ellen Barkin v L’Wren Scottu.Da so svetleče zadeve lahko tudi lepe dokazujejo Celia Keenan-Bolger v Monique Lhuillier, Condola Rashad in Kelli O'hara.Cynthia Nixon v Carolini Herreri, roza-bela Tracie Bennett in viola Da' Vine Joy Randolph.Za konec še Stockard Channing, rumena Spencer Kayden, črna Jan Maxwell in najbolj všečna v hlačah Pam Mackinnon.


No comments:

Post a Comment