Thursday 21 June 2012

Emma, Andrew and The Amazing Spider-Man premieres

Glavna igralca novega The Amazing Spider-Mana, 28-letni Andrew Garfield in 23-letna Emma Stone po svetu pridno promovirata film. Pa sem se odločila, da malo pogledam kaj je kaj Emma nosila na premierah do sedaj.

Evropski premieri, Berlin in Pariz. Na photocallu v Berlinu, ki je bil to sredo, je Emma nosila črno oblekico Martina Granta, na red carpetu pa v beli obleki Andrewja Gnja. Na Pariški premieri dan prej je bila gotsko-temačna v Gucciju (Andrew v rdeči Balenciagi). Tale Guccijeva obleka je huuuda, tudi temna šminka sede, čeprav je mogoče kak odtenek pretemen.


NY, UK, Rusija. Na photocallu v New Yorku je bila krasna v usnjenem topu J Branda, belih hlačah Rag + Bone in rdečih čevelcih Christiana Louboutina. V Angliji je bila ponovno super v elegantnem pajacu Elie Saaba (Andrew nosi Tom Forda). V Moskvi je na photocallu nosila Lanvin, na preprogi pa Emilia Puccija. 4x very nice.


Severna Koreja in Japonska. Na photocallu v S Koreji je nosila Burberry Prorsum, na red carpetu Fendija. Teli dve zadevščini sta mi med manj všečnimi. Dan pred tem so bili v Tokiju. Na photocallu je nosila rdečo oblekico Rue du Mail (Andrew v hlačah Levi’s), na red carpetu pa v Rochas. Še najmanj všečna prav tu, tele gube mi ne sedejo pa barva mi je obupna.



Sicer sta Emma in Andrew parček tudi zasebno. Krivec za to pa je ravno nastali film.


Še 3 posrečene fotke it Teen Vogua :)

No comments:

Post a Comment