Monday 23 July 2012

I'm back +Teen Choice Awards 2012

I'm back! :)
Upam, da ste se imeli ta čas fino, mene po supertruper dopustu, čaka še en bolj uživaški teden, ampak počasi se vračam tudi z objavami, čeprav še ne v stalnem tempu. 



Včeraj so podelili Teen Choice Awardse, tu nekaj zmagovalcev, celoten seznam pa najdete na povezavi - klik.

Med filmskim nagradami je bili številka ena film The Hunger Games, ki so osvojili praktično vse nagrade, kjer so bili nominirani: za ZF film, naj igralec Josh Hutcherson in glavna igralka Jennifer Lawrence, sledja sta dobila tudi nagrado za naj poljub, najstniki so za naj kemijo izbrali med igralkama Jennifer Lawrence in Amandlo Stenberg, prizore na ekranu je 'kradel' Liam Hemsworth, glavni zlobnež pa je bil Alexander Ludwig.

Josh Hutcherson


Prvi del Twilight Sage: Breaking Dawn je dobil nagrado za naj filmsko romanco, Kristen Stewart za naj igralko v njej (prejela je še surf za film Snow White & the Huntsman in sicer za poletno filmsko zvezdo) Ashley Greene pa za igralko, ki 'krade' kadre na filmskm ekranu. Taylor Lautner je dobil nagrado za akcijskega igralca v filmu Abduction, prav tako pa je v akcijskem žanru slavil film.

Kristen Stewart & Taylor Lautner


Med najstniki še vedno ostaja prijubljen Zac Efron, ki je s filmom The Lucky One pobral tri nagrade (naj drama, naj igralec v drami in igralec v romanci).

Zac Efron


Glavna dobitnika v glasbenih kategorijah sta bila Taylor Swift in Justin Bieber.

Taylor Swift


Med tv serijami je bilo največkrat slišati ime Pretty Little Liars, The Vampire Diaries in Glee.

The Vampire Diaries

Najstniki tudi tokrat niso presnetili, sem pa najbolj vesela za 5 nagrad serije Pretty Little Liars (nagrado so prejeli za: tv dramo, Ian Harding za igralca v tv drami, Lucy Hale za igralko v tv drami, Troian Bellisario za poletno tv zvezdo in Janel Parrish za najbolj zlobno vlogo/lik).

Pretty Little Liars

Nagrade sta vodila Demi Lovato in Kevin McHale, nastopili pa so: Justin Bieber &Big Sean, Flo Rida, Carly Rae Jepsen, No Doubt, dj večera pa Pauly D.

No Doubt


Moda, kot vedno, sledi v samostojni objavi...

No comments:

Post a Comment