Tuesday 24 July 2012

Teen Choice Awards 2012 fashion

Še obljubljena moda na Teen Choice Awards 2012! Saj veste, ko so nagrade za mlade, je obvezno razkazovanje nog. Gremo!

Začenjam z lepotičkami iz serije Pretty Little Liars: Ashley BensonLucy HaleShay Mitchel in Troian Bellisario. Ashley je v hlačah Balenciage in topu Monique Lhuillier, Lucy v Wes Gordonu, Shay je pravi sonček v obleki Donne Karan, Troian pa v kožni zadevščini Mariji Luciji Hohan. Prvi prvi vzamem nasmeh, pri drugi kitko, pri tretji oblekco in pri četrti lakec. Vsaka je po svoje fletna.



Pa še njihovi soigralki, roza obleka Milly na Janel Parrish in pikčasta Sasha Pieterse v Carolini Herreri (kolekcija 2013).



Razočarana sem bila nad izbiro obleke Nine Dobrev (nosi J. Mendelo), je bila pa njena kolegica iz The Vampire Diaries, Candice Accola toliko bolj fletna v rumeni obleki Phillipa Lima. Ne, nisem pozabila še na njuno soigralko Kat, ta je pod 'vzorčastimi' dekleti.


Da ne bodo vedno na zadnjem mestu moški, tule trije soigralci zgornjih dveh deklet: Ian Somerhalder, Michael Trevino in Paul Wesley.



Vzorci in rože: Debby Ryan v Bibhu Mohapatra Resort 13, Hannah Simone v rožasti Mary Katrounzou, Demi Lovato v Falguni Shane Peacock, Kat Graham v Mari Hoffman in Holland Roden v oblekici Alice+Olivia. Od vzorcev vzamem Kat od rožic Holland.



Bella Thorne je kožni barvi dodala nekaj bleščic, Taylor Swift pa je je izbrala enostavno in lahkotno obleko Marie Lucie Hohan.



Crystal Reed se je odločila za belo obleko in izrazita svetleča ramena, Hayden Panettiere v viola Zuhairja Murada, Kathryn McCormick nam ponuja poleg nog še dekolte, desno pa v roza Dsquared² Selena Gomez.



Carly Rae Jepsen nosi Liso Ho, na sredini v svetlečih dolgih hlačah Cat Deeley, desno v kratkih barvnih (znamke Alice+Olivia) Chelsea Kane. Chelsea je fletna.



Modra obleka Monique Lhuillier na Zooey Deschanel. Potem sestri: noseča Tamera v črno-beli obleki in zraven Tia Mowry (v rumeni Chagoury Couture). Desno Taylor Spreitler v topu Keepsake top in krilu Naven.



Črnina mi ni sedla: na levi Nikki Reed v Contrarian New York in zraven Vanessa Marano v obleki Ted Baker Jamthuma.



Ellen DeGeneres s svojo boljšo polovico Portio de Rossi, potem Victoria Justice v Gomez-Graciji, Zoe Saldana v Jonathanu Saundersu in mala Maggie Elizabeth Jones, samo zato, ker je kjutsi mala.



Zeeh. Rdeča obleka Cierre Ramirez, Lea Michele v Versaciju, Laura Marano v Alice+Olivia in Miranda Cosgrove v svetleči zadevščini Collette Dinnigan.



Še noge. Sestri Kendall in Kylie Jenner, na sredini Peyton List v vintage obleki in desno Terri Seymour.



Med najslabšimi: Rebecca Black, 'kačasta' Meagan Good, JoJo je čisto preveč 'konjska' za to obleko Marca Marca, Jordin Sparks pa v Chagoury Couture zgleda hecno.



Za konec pa še glasbeno: No Doubt in Will.i.am.


No comments:

Post a Comment