Friday 3 August 2012

Nail scissors

Pred časom so se mi šle narazen škarje za nohte. Imela sem jih že lep čas, tako da ni panike, čas za nove...

Prvo presenečenje ob iskanju novih je bila cena, saj so najcenejše okrog 6€. Resno? Priznam, da včasih nimam ravno občutka za nakup nekaterih stvari, ampak za ene male škarje... pa najcenejše, naj še enkrat povem, so bile toliko. Ostale tudi med 10 in 20 €. Še nekateri kompleti/celotni seti, so bili cenejši kot posamezne škarje.

Ma dobro, rabim jih, vzela bom ene. Nisem bila prepričana ali naj vzamem ene iz DMja od Elite ali ene od Müllerja (njihove). Pa mi je bil bližji DM in vzela sem od Elite. NAPAKA! Ne vem kako nisem takoj videla, da so to neke prave mesarske škarje za nohte. Tudi na sliki, mislim da se dovolj dobro vidi, kako debele so te škarje. Neverjetno neuporabne in brez dvoma vržen denar stran, tako da nakup odsvetujem. Morala bi se odločit za tiste iz Müllerja, ki so tanke in zelo podobne tem, ki sem jih imela; pa praktično za isto ceno kot te od Elite so.

Primerjava polomljenih starih (sem jih dala skupaj toliko da sem slikala), in novih od Elite.


In nimam pojma kaj počet s takimi neuporabnimi stvarmi? Glede na to, da je zanič, ne bi ravno ponujala naokrog, stran mi tudi ni da jih bi vrgla, glede na to da so nove... Kakšna ideja? Pa enkrat sem si tudi likalnik kupila, ki je tako neverjetno neuporaben in slab, da nima ideje kaj počet z njem... Sux.

2 comments:

  1. Imej spravljene, ali pa kdaj ko nimaš kam spravit večjih pa veš da boš rabila škarje jih lahko s sabo vzameš. Če drugega ne za kakšne listke iz novih oblačil odstrižt, z v torbico. ;)

    ReplyDelete