Tuesday 10 July 2012

Behati Prinsloo and Adam Levine dating


Adam Levine (Maroon 5) se videva z Behati Prinsloo (ja tista kul bejba: klik). Pred tem je Adam (33 let) hodil, tudi z Victoria's Secret modelom, Anne Vyalitsyno (26 let), Behati (23 let) pa je bila dolga leta z manekenom Jamijem Strachanom (30 let). Not happy. Ne moti me da sta par, ampak predvsem dve zadevi:
1. Kdaj za vraga sta šla Behati in Jamie narazen? And why? Ona dva sta mi bila ena tistih, ki sta se mi res zdela drug za drugega...
2. Behati je znana, ampak predvsem v modnem svetu, ne vsakemu. Sedaj pa jo bodo najverjetneje čisto preveč vlačil po medijih in sama znam razvit odpor do takih reči in oseb. Eh!

Na sliki bivša para: Anne V in Adam Levine ter Behati Prinsloo in Jamie Strachan.


Ter sedanji, Adam ter Behati.



Kot rečeno, mediji že pospešeno sledijo Behati in želijo več info o njej...

 

Zlobni jeziki medtem pišejo, da Adam namenoma spet hodi z dekletom iz Victoria's Secret, šalijo se da bo verjetno Behati v novem spotu kot večina njegovih deklet, medtem za Behati pravijo, češ da je z njem ravno zaradi tega, da postane znana znana in pa da se očitno ne razume s kolegico Anne, da sedaj hodi z njenim bivšim.

Meni se ne zdi nič od zgoraj napisanega res, sploh zadnja mi je wtf. Če sta Behati in Anne nekajkrat delali za iste znake še ne pomeni, da sta kolegici al karkoli. Tup tup. Skratka, Behati mi je super (as u know), Adama toleriram, ampak skupaj mi pa iskreno ne gresta in sta mi bila z Anne bolj všeč. Behati pa itak, kot že rečeno, stokrat boljša skupaj z Jamijem. Mogoče je pa to tole samo rebound od njunih prejšnjih zvez pa bo hitro mimo? Kakorkoli, not jumping up and down, ampak bomo videli čez čas kako pa kaj.

1 comment:

  1. Mhm, tu se pa čisto strinjam s tabo...no, bomo videli, kako dolgo bo zdržalo in kakšen vtis bosta kasneje pustila kot parček..

    ReplyDelete