Monday 31 December 2012

Last day in year 2012

Zadnji dan v letu 2012. Po medijih lahko spremljamo razne lestvice najbolj odmevnih dogodkov, poslušane glasbe, kdo je zaslužil največ itd itd. Medtem, mnogi posamezniki v teh dneh polagamo račune sami s sabo, saj pregledujemo (v glavi in/ali na papirju), katere cilje smo dosegli v letu 2012. Mnoge sem uresničila, nekateri pa so se zaradi takih ali drugačnih razmer prenseli v leto 2013, čeprav sem overall z letošnjim letom kar zadovolna. Mi res pomaga, da si cilje zapišem in še bolj dober občutek je ko jih obkljukam ali prečrtam.

Tri stvari po katerih si bom gotovo zapomnila letošnje leto in zaradi katerih sem vesela, delim tudi z vami:

London baby! Čeprav kratek, ampak zelo sladek oddih v Londonu z dragim (več si lahko preberete pod rubriko travel). Pol leta mineva od tega pa se še vedno zelo pogosto spomnim na najin trip in komaj čakam, da se vrneva nazaj.


Poleg tega je bil precej spontan tudi najin poletni dopust na morje, plus nekaj izletov. Spontane zadeve so vedno krasne, praznovala sva tudi najino sedmo obletnico. Pa cifra je cifra. Veliko več kot številka mi pomeni, da se imava skupaj še vedno tako lepo <3



Diploma! Zaključila sem dodiplomski študij. Čeprav bolonjske diplome niso enakovredne starim, sem vesela, da sem zapečatila eno obdobje svojega življenja. Bolj kot same diplome mi je v veselje, da sem imela priložnost spoznati toliko krasnih profesorjev, ki imajo res širok poglede na svet in so nekatere aspekte prenesli tudi name. Poleg profesorjev sem skozi vsa leta imela priložnost spoznati tudi nekaj super osebic.



Work it! Ponosna sem nase, da še vedno redno telovadim, klub temu da nisem članica kakega kluba. Več ste lahko prebrali v objavi - klik. Včasih je res naporno vse uskladit, ampak bistvo je da se da. Enako pomembna oz. še bolj, se mi zdi tudi duhovna rast in vlaganje vase. Definitivno sem naredila napredek tudi v tej smeri.



Upam, da tudi vi preživljate lep zadnji dan v temu letu. Če je za vami slabo leto, ga čimprej odmislite in se veselite novega, ker bo gotovo boljše. Če je bilo za vami super leto se veselite novega, ker bo gotovo spet krasno! Pozitivno naprej in novim zmagam in izzivom naproti!

 

No comments:

Post a Comment