Sunday 26 February 2012

Film Independent's Spirit Awards 2012: fashion

Modna na Film Independent's Spirit Awards 2012.

Kate Beckinsale je šla izven 'comfort zona' in je bila krasna v roza pajacu DVF, na desni polovici pa Zoe Saldana v obleki Balmain. Sem že pozabila kak suhcana je pa so me tele nogice spomnile...



V zelo kratkih zadevščinah smo videli: Paz Vega, Kirsten Dunst, ki sta looka popestrili z blazerjema, zraven pa v oblekicah Joslyn Jensen in Sammy Boyarsky.



Obleke nad koleni so nosile tudi: Beth Behrs, Lucy Liu, Jessica Chastain, Stana Katic in Maria Leon. Vzamem Lucy v Robertu Cavalli.



Od modre, do zelene: Janet McTeer, Ellen Kuras, Kelly Lynch, Rashida Jones, Jami Gertz in Li Bingbing. Rashidina se mi zdi prav v njenem stilu, od Jami je čisto preveč kežual, kar všečna mi je Li.



Potem prevlada hlač: Adepero Oduye, Michelle Williams, Amara Miller, Olga Kurylenko, Heather Coutrney in Shailene Woodley. Vzamem Olgo, medtem ko mi je Heather sicer všeč, ampak za na tak dogodek že preveč street-ish.



Ponovno krila v dolžini kolen: Anna Kendrick, Judith Godreche, Julia Ormond, Sienna Guillory in Tracee Ellis Ross. Vse razen Sienne kar všečne.



Busy Philipps, Anne Heche, Elizabeth Olsen, Fiona Hefti, ter poziranje z očali za Katheryn Winnick in Patricio Clarkson.



Bolj zanimive, a ne nujno posrečene dolžine so izbrale: Harmony Santana, Elizabeth Banks, Garcelle Beauvais, Kaui Hart Hemmings in Rachael Harris.



Nekaj je bilo tudi dolgih: beli Brit Marling in Kim Johnson, za jeans zgornji del se je k obleki spravila kombinirati Laura Dern, še najboljša med dolgimi je Olivia Wilde, potem pa še dve s katastrofalno dolžino, Sarah Paulson in Lucy Walker.



Ostalo nam je še nekaj deklet z dolžinami nad koleni: Alma Har'el, Penelope Ann Miller, Blanca Suarez, Brie Larson, Mariel Saldana, Michelle Chen in Illeana Douglas. Vzamem Penelope Ann in Mariel.



Pa še dva fajn fanta za konec: Ian Somerhalder in Matt Bomer.

No comments:

Post a Comment