Tuesday 14 February 2012

Grammy Awards 2012 fashion, part I

V nedeljo so poleg BAFT, potekale 54. glasbene nagrade Grammy. Priznam, da glasbene nagrade še vedno preziram, razlog za to pa je predvsem v temu, da podelitve zgledajo kot neki cirkus. Saj v nadaljevanju (verjetno III delu modnega pregleda), vam bo jasno o čem govorim. Saj se zavedam, da so nastopi postali cel šov, da se glasbeniki izražajo tudi prek oblačil, ampak meni te maškarade pač ne pašejo (vsaj v večini ne).


Zmagovalce do danes verjetno že vsi poznate, če ne so tu, spodaj pa prvi del oblek...

Nesporna zmagovalka večera Adele v Armaniju, ki se je vrnila v velikem slogu, saj je dobila kar šest nagrad. Zraven Kimberly Perry, pevka skupine The Band Perry, nato Alicia Keys v Alexandri Vauthier in Giuliana Rancic v Georges Chakra Couture.



Carrie Underwood je sijala v obleki Gomez-Gracia, mene pa je predvsem zanimalo kako težke morajo bit take umetne trepalnice, ki so sicer izredno lepe za pogledat.



Gwyneth Paltrow mi je bila simpl, ampak krasna v kreaciji Stelle McCartney, na desni polovici pa Julianne Hough v Kaufman Francu, ki bi bila bolj fletna ob bolj urejeni frizuri.



Da sta tako všečni Rihanna ter Katy Perry se ne zgodi vsak dan. Rihanna v črnem Armaniju, Katy pa v Elie Saabu.



Janina Gavankar v obleki Gaurav Gupta in Kate Beckinsale v Zuhairi Murad. Nič posebnega...



Hladno sta me pustili tudi, sicer čisto okej v nude barvi, Miranda Lambert v Pavoniju in Taylor Swift v Zuhairi Murad.



Še štiri, ki jih bom brez težav pozabila: Malin Akerman v Cushnie et Ochs, Kathy GriffinKelly Rowland v Alberti Ferretti in Taraji P. Henson v obleki Basler.

No comments:

Post a Comment