Monday 16 January 2012

Art of Elysium Heaven Gala 2012 fashion

Preden se lotim Zlatih globusov še en dogodek, ki se je zgodil v soboto in sicer Art of Elysium Heaven Gala 2012 (Los Angeles). Ponovno je bilo veliko črnih in belih oblek pa tudi rumene in rdeče.

Najprej dolge bele... od teh, še najbolj všečna meni Ali Larter v Valentinu, na sredini Rose McGowan, desno pa Amy Smart.



Potem ponovno Busy Philipps, tokrat brez kazanja dekolteja, na sredini Rachel Bilson v Chanelu in petkah Casadei. Desno pa v črno beli Rashida Jones.



Rumen odtenek sta izbrali Camilla Belle (levo) in Minka Kelly (sredinski). Camilla nosi obleko Caroline Herrera in čevelce Ralph Lauren, Minka pa v obleki Oscarja de la Renta. Meni je bolj všeč Camilla, zaradi svetlejše barve in samega kroja. Desno še Sophia Bush v Chris Benzu.



V zlati obleki Donne Karan smo videli Amber Heard, ki je resnično vedno bolj grozna v glavo, na sredini Eva Amurri in od teh treh še najmanj svetleča in najbolj všečna Julianne Hough.



Rdeča je bila tokrat bolj nežna oz. že marelična, vse tri obleke pa so segale do tal. V najbolj zaprti Brittany Snow, v najbolj živi Jamie Lynn Sigler in desno nosečka Molly Sims.



Tu še Odette Annable v zelo všečni violični obleki Herve Leroux, čevelcih Briana Atwooda, nakit pa od  Neil Lane. Na sredini Estelle, desno pa svetlo modra Brie Larson.



Črnina... levo Emmanuelle Chriqui, na sredini dve Jennifer Morrison in desno Michelle Trachtenberg. Obleka Jennifer mi je končno relativno všeč, sosedi pa nič posebnega.



Zadnje tri med najmanj všečnimi: Jaime King in Kirsten Dunst, obe v Valentinu, desno pa ponovno skeri Kelly Osbourne.

No comments:

Post a Comment