Thursday 19 January 2012

Golden Globes 2012 fashion, part 4

Še zadnja doza oblek.

Rainey Qualley (hči Andie MacDowell) je bila letos izbrana za dekle, ki je prinašalo Zlate globuse. Na sredini Kelly Macdonald v Loreni Sarbi, potem Eva Amurri v obleki Lele Rosein in desno Hannah Simone.



Amy Poehler v Naeem Khanu, Katharine McPhee v Donni Karan, Zhao Xiang in Taissa Farmiga v Veri Wang. Zhao je prav luštkana.



Brooke Anderson in Madeleine Stowe.



Meltem Cumbul, Kathleen Robertson in Mika Newton v obleki Aiisha.



Pravtako v beli, Amanda Peet v Marc Jacobsu in Busy Philipps v obleki Temperley London.



Kar v dveh oblekah smo videli Giuliano Rancic (črno-bela od Monique Collignon, kožna od Basil Sode) in desno v Marchesi Georgina Chapman.



Maria Menounos v rumeni Blumarine in desno, v bolj medenem odtenku, Julia Kurbatova.



Callie Thorne v Alberti Ferretti, Naya Rivera v Veri Wangin in Nancy O'Dell.



Sharon in Kelly Osbourne smo videli tudi tokrat. Mama nosi belo obleko z rožami od Naeem Khan, hči pa v modri Zaca Posena. Desno Laura Linney v J. Mendelu.



Lepe so bile tudi nekatere, ki se preproge niso udeležile. Queen Latifah, Emily Blunt v Elie Saabu in Felicity Huffman z možem William H. Macyjem, v obleki Romone Keveza. Emily mi je naj od rumenih kar smo jih videli.



Potem dva para, ki jih je bilo težko ujeti ne skupaj. Calista Flockhart s Harrisonom Fordom in Colin Firth z Livio Giuggioli. Pa še mladi dečvi: Ariel Winter v Dolce&Gabbana ter Amber Riley v rdeči Badgley Mischka.



Belinda Montgomery, Emily Watson v Armaniju, Janet McTeer in Jessica Lange.



Ter zadnje: Kyle Richards, Penelope Ann Miller, Orly Adelson in Kat Kramer.

No comments:

Post a Comment