Saturday, 21 January 2012

Golden Globes 2012 after party

Po Zlatih Globusih, sledi še after party! Ja iz red carpet na blue carpet... Večina zvezdnic je ostala v istih oblekah, malo se jih je preobleklo, pokazale pa so se tudi tiste, ki se rdeče preproge niso udeležile... skratka after party obleke!

Obleko so zamenjale Jessica Alba, Shailene Woodley, Elle Macphearson in Evan Rachel Wood. Glede na to, da je after mi je všeč Jess, čeprav bi lahko bila za malenkost višja.In ostale, ki jih prej ni bilo zaslediti...
Emma Roberts in desno Cameron Diaz (heh, kera frizura).Miranda Kerr je pozirala z Orlandom Bloomom v Dolce & Gabbana, desno Malin Akerman. Ni mi všeč, da Mirandi obleka tako stisne oprsje, Malin pa precej všečna (posebej šuhci!).Črni dekolteji, pardon, obleke. Erin Wasson je imela kot kaže, svojevrstne ideje za afterparty (;) ), na sredini svetleča Kim Kardashian, desno pa Jamie-Lynn Sigler.Rdečke: najbolj všečna Analeigh Tipton, potem Jenna Elfman, v temnejšem odtenku Garcelle Beauvais in v hlačah Giada De Laurentiis.Svetleča in prav fletna je bila Tiffani Thiessen, simpatična tudi Victoria Justice in enostavna Jamie Chung.Največ barvi sta premogli, Ahna O'Reilly (lajkam) in Yvonne Strahovski.Bela mi ni bila nobena pri srcu... Felicity JonesRose McGowanKaley Cuoco in Kate Walsh.Pa Elisabeth MossJane Levy in Rachel Zoe.Še tri no go: Jamie KingJenna Ushkowitz in Jennifer Morrison (dolžino bi spreminila pa bi bilo takoj boljše).Ter, tudi če ne: Lindsay Lohan in sestri Hilton, Paris in Nicky.

1 comment:

  1. Najbolj všečne so mi Tiffani Thiessen, Victoria Justice in Rose McGowan..Sploh obleka od Rose..mi je ful všeč stil grških boginj :)

    ReplyDelete