Saturday 4 February 2012

Adam Lambert in Queeni

Adam Lambert je že nekajkrat sodeloval s Queeni, pojavljala so se ugibanja ali bo uradno novi pevec v bandu po Freddiju, in trenutno se govori, da bo Adam zelo verjetno šel na poletno turnejo s Queeni, kot glavni pevec (kar pa vseeno ne pomeni, da bo zamenjal Freddija). Za Daily Star je Adam povedal: “There’s no intention in my mind of replacing Freddie,” Adam added about his idol. “That’s impossible. The way I’m choosing to view it is that it’s a great honor and one I’m in no way going to shirk.”

Mediji seveda že dramatizirajo in napihujejo, zato je Adam situacijo obrazložil tudi na twitterju: “Oooh them clever reporters takin my quotes outta context…. I haven’t confirmed any guest appearances. I was talking about the EMA’S. :)” he tweeted. “That being said, I’m truly flattered by your jump to such glorious conclusions mr journalist!! :)”


Zaenkrat torej, ne bo nič s tem, čeprav meni bi bilo všeč. Freddie je itak eden in edini, ampak Adam je en izmed mojih naj sodobnih izvajalcev z izrednim vokalom, tak da... I would like that very much...

Pa če ste pozabili pogledati novi spot od Adama Better Than I Know Myself... lajkam pa komad mi je tud super truper ratal.

No comments:

Post a Comment