Wednesday 29 February 2012

Oscars 2012: fashion, part 3

Še zadnji, tretji del na sami rdeči preprogi Oskarjev, ampak brez skrbi - ni še konec kar se tiče oblek!

Special sta bili tudi Emma Stone v Giambattista Valli Haute Couture in Charlene Wittstock v beli obleki Akris, zraven še Princ Albert II. Nista slabi, nista mi všeč, se je pa Charlene skoraj celi čas tako kislo držala, da te že to odbija.



Z belo še nismo končali. Nosile so jo tudi: Li Bingbing (v Georgesu Chakra), Georgina Chapman (v Marchesi), Kelly Ripa (v Carolini Herrera), Robin Roberts (v Marcu Bouwerju) in Sheila E. Li je čudovita, sledi ji Georgina, tudi Kelly ni napačna.



Svetleče in lesketajoče se: Anna Faris v Diane von Furstenberg, Ellie Kemper v Armani Prive, Judy Greer v Monique Lhuillier, Melissa Leo v Reem Acri in z ogrinjalom Lea Thompson. Nism fenica tako bleščičastih zadev, ampak Judy je definitivno zanimiva, Melissa pa tudi v svojem stilu.



Potem imamo še: Laro SpencerRose Byrne v Vivienne Westwood in Shaun Robinson v Romoni Keveza.



Temne: Dawn Hudson, Fabiola Beracasa, Julia Ormond in Nina Garcia v Jean-Paul Gaultierju. Julia in Nina sta prav fajni.




Jean Dujardin s soprogo Alexandro Lamy, potem Dorith Mous v obleki Dennis Diem, Louise Roe v Black Halo in Nancy O'Dell v rumeni Chagoury Couture. Vzamem Dorith, tudi Alexandra ni slaba.



Obleka Anne-Sophie Bion mi deluje pomečkano, modra je Sherri Shepherd, samosvoja Arianne Phillips, na desni pa Colin Firth z Livio GiuggioliValentinu, nad katero sem bila precej razočarana. Vem da je boljša kot to.



Mlada Amra Miller se je tudi odločila za Valentinovo obleko, Melanie Griffith in Antonio Banderas v črnini, ter viola Virginia Madsen v Kevanu Hallu.



Kelly Osbourne je bila ponovno sprejemljiva v Badgley Mischka, razočarana sem nad Saraho Hyland v Alberti Feretti, še kar všeč mi je Tina Fey v Carolini Herrera, desno pa še oranžna Kaui Hart Hemmings.

No comments:

Post a Comment