Tuesday 20 November 2012

Fashion on AMA 2012 (part 1)

V nedeljo so podelili tudi 40-te Ameriške glasbene nagrade (American Music Awards oz. AMA) za leto 2012.

Na rdeči preprogi me nobena ni navdušila, čeprav je bilo malo tudi res slabih... veliko svetlečih zadevščin in spetih las.

Presenetljivo barvasta je bila Carrie Underwood. Na rdeči preprogi v viola kreaciji Abeda Mahfouza, nagrado za najboljši album Blown Away pa je prejela v modri.



Še ena dobitnica, Taylor Swift v kreaciji Zuhairja Murada. Na prvi pogled precej dolgočasna, ampak vredna da se jo pogleda 2x. In tale fru fru v kombinaciji s spetimi lasmi je super.



Manj navdušena sem nad frfrujem (preveč ji skrije oči) Carly Rae Jepsen, ki sicer nosi obleko Gomez-Gracia. Desno Kimberly Cole, ki po obleki in kiti v čopu precej spominja na look, ki smo ga že videli na Jennifer Lopez.



Hayden Panettiere v Armaniju.



Ginnifer Goodwin v obleki Oscar de la Renta, na desni pa Kesha, ki je šokirala prav s tem, da ni šokirala s kakim norim lookom.



Heidi Klum v Alexandre Vauthier Couture. Lepa.



Pa dve s spuščenimi, rahlo kodrastimi lasmi. Stacy Keibler v Collette Dinnigan in Kelly Rowland v Naeemu Khanu. Kelly z veseljem vzamem čevelce.



Gola ramena na Jenny McCarthy in Elishi Cuthbert v Editions by Georges Chakra.



Kerry Washington v Stelli McCartney in sivka Colbie Caillat. Pri prvi me moti predvsem dolžina, pri drugi pa pa kroj, posebej okrog bokov, ki ji ni naredi nobene usluge.



Pa še nekaj za ljubitelje Linkin Park, fajn dečkota, Chester Bennington in Mike Shinoda. Dobili so nagrado za naj alternativnega izvajalca ter tudi nastopili s komadom Burn It Down.


No comments:

Post a Comment