Saturday 16 June 2012

ANTM season 18, British invasion winner + changes in season 19

America's Next Top Model (ANTM), sezona 18. Za 18.to sezono si je Tyra zamislila, da bodo v ZDA prišle Britanke in se potegovale za naslov ANTM. Pol deklet je bilo torej američank, pol angležinj. Vse je bilo razdeljeno in nastrojeno na dva pola in naj se drama začne. Hec je bil tudi, da so angležinje že nastopile v brit verziji top modela, američanke pa še nikoli niso bile v tem šovu. Sama sem bila precej vesela, da je zmagala je britanka Sophie Sumner, proti američanki Lauri LaFrate. Jejjj! Sama oddaja pa je bila spet neizvirna, dolgočasna in predvidljiva.

Zadnji sliki iz showa: Laura (na levi polovici) in Sophie (na desni).


Kot ste verjetno zasledili v drugih medijih je gledanost ANTM precej upadla (skoraj za polovico) in v prihodnosti ne bomo več videli J. Alexandera, Jay Manuela in sodnika ter fotografa Nigel Barkera, ki so bili del ANTM od samega začetka.

Kdo bodo novi sodniki oz. ekipa? Poleg Tyre ostaja sodnica Kelly Cutrone...


... tretje ime je brit model Rob Evans (levo), četrto filipinski modni bloger Bryanboy oz. Bryan Grey Yambao (na sredini). Kreativni režiser na snemanjih bo Johnny Wujek (desno).


Novost je tudi, da bodo gledalci imeli možnost glasovanja.

19. sezona štarta v 24.avgusta pa da vidimo, če se bodo spremembe dejansko zgodile tudi v samem poteku oddaje ali se pač Tyra ne more sprijaznit, da je ANTM passe in so tovrstne tuje oddaje dejansko boljše. Bom pa pogrešala oba Jaya: Alexander je pač pojava in faca, Manuel pa prijazen in kul.

1 comment:

  1. Sem gledala...predvsem zato, ker sem videla da je Sophie back. Sem bila res vesela zanjo, ker mi je bilo ful žal da ni takrat na BNTM zmagala. :)

    ReplyDelete