Friday 8 June 2012

CFDA Fashion Awards, part 1

Kot že zapisano, so v ponedeljek New Yorku podelili CFDA modne nagrade. Stisko s časom imam, red carpeti pa se kar nadaljujejo, zato tokrat žal ne gre tako hitro kar se slik tiče... Skratka, končno prvi del oblek na CFDA Fashion Awards 2012.

Top top mi je bila Doutzen Kroes v Sophie Theallet. Zaradi takih waw-ov imam rada te red carpete. Obleka, make up, frizura - krasna je! Desno v lahkotni oblekici Michaela Korsa, fletna Erin Heatherton.



Devon Aoki v Alice + Olivia. Zanimiva obleka.



Harley Viera-Newton v obleki Jen Kao, Britt Robertson v Tommyju Hilfigerju in oblikovalka Catherine Malandrino. Obleka Catherine je krasna, bi jo pa verjetno preobula. Pri Harley so mi pa všeč rokavi.



Candice Swanepoel v Valentinu, Constance Jablonski in Selita Ebanks v Hervé Léger by Max Azria. Constance je simpl, ampak dobra.



Ena izmed lepših črnih tudi Zoe Saldana v Prabal Gurungu.



Dakota Fanning v Proenza Schouler, potem Erin Fetherston, Shu Pei v rumeni Veri Wang in Lily Collins v Marchesi. Vzamem Shu.



Če ponavadi dajem pripombe, da so ene tetke preveč 'tetkaste', tele tu še obvladajo! Anna Wintour v Marcu Jacbosu, v beli Bernadette Peters in desno oblikovalka Diane von Furstenberg.



Hilary Rhoda v Rebecci Minkoff, izrezljani tudi Jen Kao in Karen Elson v Proenzi Schouler; desno Heather Graham v Nicole Miller. Nisem navdušena nad temi topi in nadaljevanjem obleke, ki ga tako pogosto srečujemo zadnje čase.



Ally HilfigerJacquelyn JablonskiJessica Stam v Jasonu Wuju in Joan Smalls v Michaelu Korsu. Joan je dobra, Jessica skeri, čeprav obleka je huda; levi dve deklini pa sta tak tak.



Mandy Moore v Leli Rose in Sophia Bush v Davidu Meisteru. Mandy je fajn, za Sophio pa ne bi izrala tega kroja in če že, vsaj brez vlečke.



Modra Natane Boudreau, na sredini simpatični: cvetlična Monique Pean in bela Lily Kwong; ter za konec prvega dela mint zelena Jill Martin, ki bi bila brez ogrlice veliko bolj fajna.


No comments:

Post a Comment