Friday 13 July 2012

Celebrities with their dogs (part I)

Iz sveta znanih imamo kar lepo število pasjih ljubiteljev. Nekatere z njimi videvamo več, druge manj. Prvo sedmerico sestavljajo tisti, ki sem jih sama najbolj zapazila s štirinožnimi prijatelji.

Amanda Seyfried & dog Finn
Ena izmed najbolj obsedenih je Amanda Seyfried, ki ima avstralskega ovčarja Finna. Obsesijo priznava tudi sama, saj sta neločljiva prijatelja.



Amanda na Lettermanu priznava obsesijo s psom Finnom...




Miranda Kerr & dog Frankie
Miranda nosi Frankie (jorkširski terijer) skoraj povsod, tudi na snemanja in intervjuje, tako da sta skupaj krasili tudi naslovnico Vogua.


Video mix iz enega snemanja in intervjuja...



Natalie Portman & dogs Charlie and Whiz
Natalie je imela psa Charlija, ki je slišal le na eno uho. To simpatično bitje lahko vidite tudi v videu. Žal je Charlie preminil leta 2007, trenutno pa ima psa Whiza.


Natalie pri Lettermanu s Charlijem...



Jennifer Garner & Martha Stewart dog + Ben Affleck & german shepherd
Jennifer Garner je velika ljubiteljica Marthe Stewart, tako da je labradorko poimenovala kar po njej. Njen mož, Ben Affleck si je prav tako zaželel psa in družini se je pridružil nemški ovčar.


Video o tem kako je Jen fenica Marthe Stewart...




Charlize Theron & two adopted dogs, Berkley and Blue
Charlize sta preminula dolgoletna psa (Denver in Delilah). Letos pa je Charlize posvojila, ne samo otroka Jacksona, pač pa tudi dva psa. Terier sliši na ime Berkley, pitbul pa na Blue.



Lep del videa o posvojitvi, o kateri je Charlize spregovorila pri/z Ellen...



Jessica Biel & pit Tina
Jess je prav tako izgubila dva psa. Leta 2005 buldoga Easta, ki je bil sicer prvotno pes njenega bivšega Chrisa Evansa, ampak ga je posvojila in z njim delila tudi kakšna slikanja (klik). Leto kasneje se je Jess odločila za prvega samostojnega psa in tu je ameriška pitbulka Tina. V 2007 je želela psički dobiti družbo in vzela še eno pitbulko Tezzy. Žal pa se je pot zanjo končala že leta 2008, ko je po nesreči v parku Tezzy preminula in tako Jess otaja le pri psički Tini.



Minka Kelly & dog Chewy
Tudi Minko lahko redno spremljamo, kako sprehaja in se druži s svojim ljubljencem Chewyjem (btw kul ime).



Še zanimivost: Natalie in Charlize imata obe svoji produkcijski hiši, kateri sta poimenovali po preminulih štirinožcih. Od Natalie se imenuje Handsomecharlie Films, od Charlize pa Theron's company Denver and Delilah Films. Všeč!

No comments:

Post a Comment