Monday 9 July 2012

Emma, Andrew and The Amazing Spider-Man premieres (2nd part)

Še drugi del Emme Stone in Andrewja Garfielda, ki predstavljata film The Amazing Spider-Man. Prvi del njunih premier ste lahko že videli (klik), tu pa še drugi del.

Madrid. Na photo callu je Emma nosila kreacijo Roksande Ilincic, na premieri pa krasno belo-cvetlično obleko Dolce&Gabbana.



Rim. Tokrat mi je bila na photo callu bolj všeč kot na preprogi. Prvič v belini Jasona Wuja, drugič v v črnini Bottege Veneta.



Konec prejšnjega meseca je bila še LA premiera. Emma v Chanelu, Andrew v Balenciagi. Ne morem se odločit glede te obleke. Ni napačna, ampak od pasu navzdol kroj mi je preširoki oz. stoji nekam čudno.



V New Yorku na prireditvi na Empire State Buildingu je Emma nosila modro obleko Carven, Andrew pa suknjič Thom Browna, srajico Band of Outsiders, hlače Levi’s pants in Converse superge.

Na sredini na oddaji El Hormiguero v Španiji: Emma nosi top Isabel Marant in hlače rag + bone, Andrew jakno Band of Outsiderst, hlače Burberry in čevlje Topsider.

Pa še enkrat New York na levi. Parček na humanitarnem dogodku 'Be Amazing, Stand Up and Volunteer'. Emma tudi tu v hlačah rag + bone, on pa podobno v Levi’s kavbojkah in Converse teniskah. Emmin look tu je fajn.


No comments:

Post a Comment