Tuesday 30 October 2012

Let's Face It... It's annoying! Period.

Nekatere stvari so nadležne, če priznate ali ne... 

ČAKANJE
Svet se deli na tiste, ki čakajo in tiste, ki zamujajo. Ok, ni čisto tako, ampak eni so res brezupen primer. Včasih je res gneča na cesti, obtičiš na busu, se zgodi da kako minutko zamudiš, ampak vedno in po 10 minut plus? Come on!

Ubija tudi tisto čakanje s katerim smo se srečali prav vsi. Čakanje v vrsti na blagajni. Tisti na kateri je sprva zgledalo, da se premika najhitreje, sedaj pa ste v vrsti vi (po možnosti se vam še mudi) in vse stoji in se po polžje premikate naprej. Aaaaaaaaaa!

Čakanje na sms. Ko se meniš za kako stvar pa čakaš na odgovor po več ur ali celo dan. Spet... Je res, da nimaš fona skos pri sebi, ravno voziš ali si v situaciji, da ne moreš odpisat, pozabiš ipd. Ampak enim se to non stop dogaja?



BABY TALK
Se še spomnite dela Friendsov, ko Phoebe pove Rachel da preveč govori o mali Emmi? Nove prioritete, vse tako oh in ah v zgodbicah novopečenih staršev (no ja, mamic) o otrocih. Vse lepo in prav, ampak roko na srce nobenega ne zanima kake barve je bilo njegovo bruhanje, kakšne oblike blato, da o raznih dogodkih, ki se zdijo omembe vredni samo njihovim staršem (pa niso popolnoma nič posebnega vsem ostalim) ne govorim (no, pri drugem otroku se to delom umiri). In če karkoli rečeš spet preobčutljivost in si ti tisti, ki ne razume in ostala drama.



PREŽVEKOVALCI, SRKALCI in CMOKAČI V ČLOVEŠKI PREOBLEKI
Preden se nekateri odločijo v javnosti jesti jabolko, bi jim bilo treba v roko dati listek v smislu: 'Nisem krava in ne jem, cmokam in se prežvekujem kot ona.' Podobna velja tudi za vse ostale cmokače in srkače. Glasno žvečenje je sploh kul. Not! Če je to vaš način uživanja v hrani super. Počnite to doma, ne v javnosti.



VEDNO MENJALEC
Tisto, ko wc papirja zmanjka točno takrat, ko ste vi na potrebi, ampak to še ni vse. Zdi se, da ste vedno vi tisti, ki zamenjate rolo. Pa tisto, ko si zaželite sladoled ali nekaj iz hladilnika pa tega ni več? Ko si zaželite stvari, ki jo je ponovno zmanjkalo in ste vi tisti, ki morate ponjo. Sitno.



NASVETI
Mame so verjetno prvakinje v dajanju nasvetov. Oh, kako znajo razjezi človeka! Zakaj bi stvari izkusili sami, ko pa vam lahko nekdo že vse pove. Pa ne enkrat, stokrat. Ker one vedo vse in še vedno ravnajo s tabo kot ko si jih imel deset. Potem so tu ljudje, ki so overall pametnjakoviči in si predstavljajo, da kot Google, vedo vse. Nenormalano nadležni! Že ko tipkam me jezi... Vdiiiiih... Izdiiiih.



JUTRANJI HRUP
Še na tiste redke dni, ko lahko spite vas nekaj zbudi. Če ni zvok budilke pa sosed kosi (aaaaaaaaa!). Včasih vas prestrašijo glasni sosedje, včasih poštar ali glasen promet. Ena najbolj sitnih stvari v naši mali državi so cerkveni zvonovi. Prepovedala bi jih! Povsod so! Glasni so, hudiča! No, so pa tudi bolj prijetni zvoki zjutraj, kot na primer ptički na oknu. Ampak tudi te znajo biti preglasni, ko si želite spat.



PARKING
Kočno, evo ga, vidite ga! A glej ga zlomka. Nekdo je zapeljal na ugledan parking in vi iščete naprej. Če se to zgodi v garažni hiši niti ni problem, če pa parkirni prostor iščete v mestu je več kot nadležno.


SLUŠALKE
Pogost problem pri meni. Ko ena slušalka crkne in stiskate in premikate na vse mogoče načine, da bi druga slušalka spet delovala. Joj joj joj, kok živcev je že šlo zaradi slušalk! Vse so bile nekje do 10€, ampak več ne dam. Mogoče je to razlog, da sem ponovno v iskanju novih?



No comments:

Post a Comment