Wednesday 8 February 2012

Look alike (-ish) celebrities

V Hollywoodu je kar nekaj zelo podobnih si zvezdnikov, ampak v tej objavi bodo tudi taki, ki si po videzu morda niso najbolj podobni, ampak mene osebno skoraj vedno spomnijo na to drugo osebo in najdem kakšno povezavo s prvo. No,nekatere so si še vizualno podobne, čeprav ne do te mere, da bi jih menjal med seboj.

Vizualno sta si mi precej podobni, skoraj 19. letna američanka Victoria Justice (na obeh slikah levo) in Nina Dobrev (23 let), ki je bila rojena v Bolgariji, ko je imela 2 leti pa so se preselili v Kanado. Victorie pravzaprav niti ne poznam (njenih del), ampak, ko jo vidim po trič tračih, ob hitrem pogledu na sliko, mislim, da gre za Nino. Približno enako visoki (Victoria 170 cm, Nina 168 cm), temnejših las in rjavih oči. In obe prav lušni punci.




Naslednji dve mi imata čisti american 'girl next door' look, ampak hec je ravno to, da nobena ni američanka. Levo, Malin Akerman (33 let), rojena na Švedskem, v Kanado so se preselili, ko je imela 2 leti, tam pa je rojena tudi Elisha Cuthbert (29 let). Elisha je sicer nižja za 12 cm (ima 159 cm), obe pa blonte in modrih okic. Mi je kljub podobnostim, Malin simpatična, Elisha pa rahlo antipatična.



Potem ena izmed stalnih primerjav: 30. letna Natalie Portman, ki se je rodila v Izraelu (na prvih dveh levo, na zadnji desno) in angležinja, Keira Knightley (26 let). Natalie je sicer za 10 cm nižja kot Keira (170 cm), ampak obe drobceni, rjavih las in oči, podobnega obraza, čeprav mi je Keira malček zoprna, predvsem zaradi njenih našobljenih ustnic.




Podobne sta mi tudi kanadčanka Rachel McAdams (33 let) in američanka Elizabeth Banks (ki bo v petek praznovala 38 let). Tudi obe igralki, obe visoki 165 cm, obe blont, pogosto skodrani in modrih oči. Na prvi sliki je Rachel na levi, Elizabeth na desni; na drugi obratno; sta mi pa obe fajni.



Potem ena bolj različna kombinacija: na vseh slikah levo, američanka Gwyneth Paltrow (39 let) in avstralka Mia Wasikowska (22 let). Mia je nižja (162 cm, Gwyneth 175 cm), tudi barve oči nimata iste, ampak definitivno, vidim neko podobnost na obrazu.





Še ena zanimiva kombinacija: 37. letna Amy Adams in leto mlajša Isla Fisher. Prva rojena v Italiji in odraščala v ZDA; druga rojena v Omanu škotskima staršema, pri šestih letih pa so se preselili v Avstralijo. Sta podobne višine (Amy 163 cm, Isla 160 cm), obe rdečelaski oz. rjavolaski, občasno malo bolj svetli, ima pa Amy modre, Isla pa rjave oči. Obe modelki, posebej Amy.



Kratkolaski: američanka Michelle Williams (30 let) in angleška igralka Carey Mulligan (26 let). Mogoče je podobnost le v kratkih laskih, samosvojem stilu oblačenja in temu, da sta odlični igralki, ampak že zaradi slednjega sta kul. Na prvi Michelle levo in Carey desno, na drugi sliki obratno.




In za konec, še ena moja povezava, ki je mnogim čudna, ampak sem res rabila kar nekaj časa, da sem ju ločila: na levi strani slik, Charlize Theron (36 let), rojena in odraščala v Južni Afriki in na desni, američanka Uma Thurman (41 let). Obe visoki (Charlize 177 cm, Uma 183 cm), blont in svetlih oči... ampak obraz Charlize mi je všeč, medtem ko mi od Ume ni.



1 comment:

  1. Hehe, zdej si me spomnila še na dve, ki sta si vedno bolj podobni (iz operacije v operacijo :D) - Demi Moore in Courteney Cox.

    ReplyDelete