Tuesday 15 January 2013

Golden Globe Awards 2013 red carpet, part 1

Prvi del mode na Zlatih Globusih 2013. Največ je bilo črne, bleščic, kožni ter belih oblek. Trend so bile brez dvoma obleke brez naramnic in golimi rameni, veliko pa je bilo tudi 'ribjih repkov'.

Med najljubše so se pri meni, v črni, brez dvoma uvrstile Emily Deschanel (v Badgley Mischka), Rachel Weisz (v Louis Vuittonu) in Julianne Moore (v Tomu Fordu). Desno tudi okej Giuliana Rancic (v Celiji Kritharioti).



Julianne Hough mi je bila ponovno krasna, tokrat v obleki Monique Lhuillier. Ja prav kot ena sladkorna penica! Za pojest je! Desno enostavna, a lepa Anne Hathaway v Chanelu.



Carla Gugino v srebrni obleki Rami Al Ali ter Emily Blunt v svetlečem Michaelu Korsu. Všeč mi je, da se obema tako lepo prilega, Emily pa tale razpoka in kazanje hrbta doda še malo sexy looka.



Barva za vmes. Julie Bowen v obleki Halston, Savannah Guthrie v Badgley Mischka, Nancy O'Dell v svetlikajoči se modri obleki z dolgimi rokavi ter Morena Baccarin v Valentinu. Julie je bila obup!



Potem imamo čudovito Michelle Dockery v Alexandre Vauthier Couture, Leo Michele v Elie Saabu na sredini in Amanda Seyfried v Givencyju na desni.



Še tri krasne v črni. Kate Hudson (levo) in Nicole Kidman (desno) sta nosili Alexandera McQueena, Helen Mirren (na sredini) pa Badgley Mischka Couture.



Pastelne umirjene barve: Kathryn BigelowJessica Chastain v Calvinu Kleinu, Nicole Richie v Naeemu Khanu in Rosario Dawson v Antoniu Berardi.



Pa obljubljena gola ramena. Jennifer Lawrence v Dior Haute Couture in Zooey Deschanel v Oscar de la Renta. Nista mi všeč.



Pa še črni dekolteji. Salma Hayek v Gucciju, Sofia Vergara v Michaelu Cincu in Sarah Hyland v Max Azria Atelier. Se ne morem načudit kako avšasto deluje Sarah. V kombinaciji s to frizuro je res katastrofa.



Gola ramena, plus 'ribja repka'. Najprej nude barva na Amy Adams v Marchesi in bela na Hayden Panettiere v Robertu Cavalliju.



Prvi del zaključujem z zeleno-modro kombinacijo. Shaun Robinson (levo) in Jacki Weaver (desno) nosita kreaciji Pamelle Roland, Sally Field (na sredini) pa Alberto Ferretti.


No comments:

Post a Comment