Sunday 6 January 2013

New series in 2013

Nekaj opisov in trailerjev serij, ki jih bomo lahko videli v letošnjem letu 2013.

The Following, premiera 21. januarja.


Serijskega morilca Joea Carrolla (James Purefoy), ki pobegne iz zapora, bo preganjal Ryan Hardy (Kevin Bacon). Hec je v temu, da Joe karizmatičen in ima svoje privržence, ki mu pri umorih pomagajo... od novih mi po trailerju deluje še najbolj obetavno!




Zanimiva se mi zdi tudi Zero hour, premiera 14. februarja.



Serija, ki obljublja teorije zarote in misterioznost. V seriji bomo med drugimi videli Anthonyja Edwardsa (najbolj znan po seriji ER), Jacindo Barrett in Scotta Michaela Fosterja.



Potem serija o razmerjih in podobnem imenovana Mistresses, za katero še ni točnega datuma, ampak verjetno bo premiera šele maja.


Deluje kot mešanica Sex an the City in Desperate Housewives. Nad videnim nisem navdušena, ampak mogoče bom dala šanso. V seriji med drugimi igrajo Alyssa Milano, Erik Stocklin, Ashley Newbrough, Jes Macallan in Yunjin Kim.




Točen datum tudi ni znan za Red Widow, okvirno naj bi štartala začetka marca.


Osnovana je na Nizozemski drami Penoza. Kot že sam naslov pove. Marthi (Radha Mitchell) ubijejo moža, ker je bil vpleten v mafijske posle, sedaj pa je ona tista, ki mora ščitit družino. V seriji bomo med drugimi videli tudi Gorana Visnjica in Rade Serbedzijo.



Še ena, ki mi obeta veliko je Cult, premiera 19. februarja.


Misteriozno in bolano (kot kulti ponavadi so). Glavno vlogo bo imel Matthew Davis (v vlogi Jeffa), ki smo ga gledali v seriji The Vampire Diaries kot Alarica Saltzmana. Iskal bo pogrešanega brata pri tem pa mu zna pomagat Skye (Jessica Lucas). Že pri trailerju dobim mravljince nad igro Roberta Knepperja, ki bo v vlogi Billyja Grimma, glavni pri sekti.



Pa še The Carrie Diaries, katerega premiera bo 14. januarja.


Teen serija Sex and the City in zgodba o mladi Carrie, ki jo bo igrala AnnaSophia Robb. Se bojim, da bo to ena tistih serij, ki bo gledana samo zaradi tega, ker bila serija Sex and the City tak hit, ne zaradi dejanske kvalitete ali novosti. Težko si predstavljam, da mi bo všeč, ampak počakajmo. Ker če bo najstnica pametovala o ljubezni in razmerjih, kdo ji bo verjel? Enega najstniškega vzdihovanja, kako oh in ah ji je všeč moda in šoping se mi pa tudi ne bo dalo gledati.

 

No comments:

Post a Comment