Wednesday 16 January 2013

Golden Globes 2013 close up 1/2

Še nekaj bližjih make upov, nakita, torbic in frizur na Golden Globe Awards 2013. Obleke ste lahko že videli: klik za prvi, klik za drugi in klik za tretji del.


Začenjam z ravnimi lasmi. Levi del pripada Hayden Panettiere, desni pa Marion Cotillard, ki je nosila čeveljce Dior in nakit Chopard.



Še tri z dolgimi ravnimi lasmi. Stacy Keibler, Sofia Vergara in Rosie Huntington-Whiteley.



Zelo simpl in fletni sta bili Maria Menounos (nakit Forevermark in uhani Martina Katz) ter desno Kate Hudson (nakit Jennifer Meyer in torbica Roger Vivier ‘Boite de Nuit’).



Potem detjala in petke od Thandie Newton (zgornja polovica) in Brooke Anderson (spodaj).



Za precej enostavno frizuro sta se odločili Amanda Seyfried in Tina Fey (zgornji del), čeprav sem pri Tini malo zmedena, ker niso ravni, niti ne posrečeno naviti. Spodaj pa bolj konkretni kodri na Francesci Eastwood in Jessici Alba (nakit Harryja Winstona in torbica Rogerja Vivierja). Všeč mi je šminka Francesce, medtem ko mi od Jess ni bila všeč, še manj pa njena torbica.



Rachel Weisz (zgornja polovica) in Jennifer Lopez (spodnja). Rachel je look dopolnila z zapestnico Serpenti in rdečimi nohti. Všeč! Jennifer nosi torbico Jimmyja Choo in nakit Le Vian.



Isla Fisher na levi polovici (nosi prstan in zapestnico Van Cleef ter torbico Rodo), sredinski sliki pripadata Heidi Klum, desni pa Connie Britton (obe nosita nakit Lorraine Schwartz).



Megan Fox (zgornji del) in Nicole Richie (spodaj). Tudi Megan nosi nakit Lorraine Schwartz, torbica pa Salvatorja Ferragama. Grozno umetno deluje. Medtem Nicole nosi uhane H. Stern in torbico znamke House of Harlow 1960 Jude. Grozen make up, I u ask me.



Pa nekaj krajših kodrastih frizur. Fletna Michelle Dockery, potem Emily Mortimer in Nicole Kidman ter njena zapestnica (nakit Freda Leightona).



Čopke! Debra Messing (zgornja polovica) in Zooey Deschanel (spodnja). Debra nosi uhane znamke Samira 13, zapestnice pa so od omenjene znake, plus Amrapalijeve. Zooey nosi čeveljce Casadei in nakit Kwiat, meni pa so bili super njeni tematsko obarvani nohtki.




Čopka je bila tudi Julianna Margulies, na desni pa ena redkih s kitko, Lucy Liu. Spodaj Kristen Bell, ki je nekaj las pustila da ji padaja na obraz.



Sarah Hyland na sliki levo, spodaj torbica Judith Leiber, preostali del pa Kelly Osbourne. Nosi čeveljce Giuseppe Zanotti, torbica Judith Leiber in nakit Jacob & Co. Sarah je postarana vsaj za deset let, Kelly pa pač Kelly.



Za konec prvega dela še Alyssa Milano (zgornja stran) in 17-letna Gabrielle Douglas (spodnja). Alyssa mi ni bila nič posebnega, Gabrielle pa grozna in prav tako kot Sarah, vsaj za nekaj let postarana.


No comments:

Post a Comment