Monday 28 January 2013

SAG Awards 2013 Highlights

Zmagovalce ste videli (klik), sedaj pa še nekaj o sami prireditvi SAG Awards 2013. Bile so čisto solidne, kljub temu, da dogodek ni imel nekega voditelja. Nagrade so podeljevali hitro, vzdušje je bilo kot na Zlatih Globusih precej sproščeno. Povabljenci so sedeli za mizami, jedli, pili in kramljali. Zanimivo je kako tiste okrogle mize iz Globusov delujejo vseeno bolj povezano kot te dolge.

Všeč mi je bil začetek, ko je nekaj igralcev povedalo zakaj se je odločilo, da le-to postanejo. Pa tisti klip, kjer smo več izvedeli o samem ozadju in pomenu SAG mi je bil tudi kul.



Najbolj všečeno predstavitev, njunega filma Les Miserables, sta imela Hugh Jackman in Anne Hathaway.


Anne Hathaway (Les Miserables) bi uvrstila tudi med najbolj všečne zahvalne govore (klik). Ponovno se je zdela iskreno vesela, presenečena, zmedena in simpatična obenem.



Podobno bi lahko rekla za Bena Afflecka, ki je govoril v imenu ekipe Argo. Klik za video.



Všeč mi je bil tudi govor Daniel Day-Lewisa (Lincoln), kjer se je zahvalil tudi igralskim kolegom, konkretno Joaquin Phoenixu, Leonardu DiCapriu in Liamu Neesonu.



Simpatičen govor tudi od Jennifer Lawrence (Silver Linings Playbook), čeprav je bila bolj v ospredju njena težavica z obleko pri prihodu na oder. Kot, da ni dovolj že to, da je punca bolana, a se je vseeno odločila, da se dogodka udeleži. Jennifer je vstala, objela bližnje, potem pa se nekako zapletla v stol in del obleke je logično potegnilo dol.


Neprijeten pripetljaj, ampak ni pa spet nič takega. V spodnjem videu lahko presodite sami. Zmaga pogled Marion Cotillard.

No comments:

Post a Comment