Wednesday 30 January 2013

Fashion on SAG Awards 2013 (2nd part)

Drugi del mode na nedeljskih nagradah SAG 2013. Za prvi del - klik.

Še nekaj oblek, ki so bile zaprte, zgornji del je krasila čipka, vse tudi brez rokavov. Nicole Kidman v modri kreaciji Vivienne Westwood, Anne Hathaway v Giambattisi Valli Couture ter Ellie Kemper v mint barvi Reem Acre. Nicole je lepa, medtem ko mi je bila obleka Anne veliko bolj simpatična v gibanju, medtem ko mi ni na slikah prav nič všeč.



Zaprte do vratu. Dramatičen look za Jaimie Alexander v Marcu Bouwerju, potem na sredini January Jones v črno-belem Prabalu Gurungu ter desno Jenna Elfman.



Bele, dolge, zaprte in brez rokavov. Jayma Mays v Georges Hobeika Couture, Katrina Bowden v Badgley Mischka, potem pa še Meg Chambers Steedle in Vanessa Lengies. Najbolj všečna od slednjih Meg.



Clea DuVall mi je bila všeč v črno bleščeči obleki Gomez-Gracia, potem v modri nominiranka Edie Falco, v črni svilno-satenasti obleki Sigourney Weaver ter malo krajši oblekici z zlatimi rožami Gloria Reuben.



Pa nekaj oblek s kratkimi rokavi. Jenna Fischer in Kelly Osbourne sta nosili črni obleki Jenny Packham. Od Jenny se mi je bolj dopadla, čeprav je tale z dodanimi neti na Kelly, genau zanjo. Pa dve barvni. Roza Nina Dobrev v Elie Saabu ter modra Heather Morris. Čeprav se mi zdi, da obleka Nino optično naredi bolj široko v ramena, mi je všeč.



Naramnice in štirje različni dekolteji. Amy Poehler v Zuhairu Muradu, Melanie Lynskey v zeleni, Angela Kinsey v črni Tadashi Shoji ter Gretchen Mol v temno zelenem Calvinu Kleinu. Niso mi všeč.



Debelejše naramnice je imela Amber Riley v všečni črno-viola zadevščini, potem še ena zelena obleka, tokrat na Jessici Pare. Imamo še Anno Gunn ter Vitalie Taittinger.



Idina Menzel v rdečem Zacu Posenu, kožna barva na Kerry Bishe. Potem V dekolte na JoBeth Williams ter Gabrielle Carteris z ogrinjalom.




Dolgi usnjeni obleki sta nosili Julie Bowen (v Johanna Johnson) ter Jane Lynch (v Davidu Meisterju). Ne sede mi usnje za dolge obleke. Pa še dva V dekolteja: Jenna Ushkowitz in Renee Puente.



Še imamo V dekolteje. Jane Krakowski v Kaufmanfranco, Julianne Moore v Chanel Couture, Annie Parisse v rdeči, Betsy Brandt v Davidu Meisterju ter Julia Stiles v Amen Couture. Vzamem Annie.



Za bolj sprejemljive dekolteje so se odločile Alexis Bledel (v Reni Lange), Jordin Sparks (v Nicole Miller) ter Sally Field (v viola J. Mendelu).



Še nekaj oblek z rokavi. Noseča Busy Philipps v Gabrieli Cadena, gorčična Sophie Mcshera, modra Mayim Bialik in Rose Byrne v Valentinu.



Tokrat za konec 'mladiči'. 15-letna Ariel Winter v obleki Alexa Perryja ter štiri leta starejša Morgan Saylor v Naeemu Khanu.



11-letna Mackenzie Aladjem, 5-letna Aubrey Anderson-Emmons, 17-letna gimnastičarka Gabrielle Douglas ter 13-letna Kiernan Shipka v Oscar de la Renti.


No comments:

Post a Comment