Sunday 17 July 2011

5 luštnih parčkov

Teli parčki mi ponavadi prvi pridejo na misel, če govorimo o lušnih dvojicah.

1. Posrečena, stajliš, nagajiva in free-spirited mi delujeta Diane Kruger in Joshua Jackson. Par sta od leta 2006. Ona je rojena v Nemčiji, on v Kanadi. Diane je 2 leti starejša od Joshue, za seboj pa ima tudi 5-letni zakon z Guillaume Canetom. Glede še enega zakona je skeptična, v intervjuju leta 2009 je dejala: "Z Joshuo sva skupaj tri leta. V New Yorku sva nekaj časa živela skupaj. Ali se bova vselila v skupno domovanje? Ne vem, toda po treh letih bi bilo to normalno. Ne razmišljam o poroki, a o otrocih definitivno. Vendar še ne v tem trenutku. Poročila se ne bom nikoli več. Je pomembno, da se podpišeš na papir? Vseeno ne traja večno. Z Joshuo se bom poročila pri 60 letih, če bova do takrat še skupaj, saj bo to res pomenilo, da je za vedno."



2. Za niju bi rekla, da vedno izgledata zaljubljeno - Kate Beckinsale in Len Wiseman sta poročena od septembra 2004. Ona je angležinja, on američan. Med njima ni razlik v letih. Kate je pred tem hodila z igralcem Michael Sheenom (1995 - 2003), s katerim ima tudi hčerko Lily Mo (12.let). Kate in Michael sta igrala v filmu Underworld (2003), ki ga je režiral Len, Kate in Len sta se na snemanju zaljubila, tako da sta z Michaelom potem končala.


3. Sproščeno, zelo kežual, ampak z ogromno ljubezni, mi izgledata Jennifer Garner in Ben Affleck. Ameriški igralski parček je poročena od junija 2005, par pa sta postala leto prej. Med njima ni razlik v letih. Imata pa 2 hčerki: Violet Anne (6.let) in Seraphina Rose Elizabeth (2.leti). Pred tem je imela Jennifer tri letni zakon z igralcem Scottom Foleyem, medtem ko je bil Ben zaročen z Jennifer Lopez.


4. Ja če pa to ni prima naveza - aussika pa brit ;) pa oba tak luštna! Miranda Kerr in Orlando Bloom sta poročena eno leto, par pa sta od leta 2007. Orlando je 6.let starejši od nje. Pred tem je Miranda približno 4.leta hodila s pevcem skupine Tamarama - Jay Lyonom, Orlando pa je bil od 2002 do 2006 z igralko Kate Bosworth, čeprav sta imela občasne prekinitve zveze. Letos se je Mirandi in Orlandu rodil sin Flynn Christopher Blanchard Copeland Bloom. Ravno pred dnevi je Miranda razkrila, da je ime Christopher po njenem bivšem fantu, ki je tragično umrl v prometni nesreči, leta 1998 (imel je 15.let, z Mirando pa sta takrat hodila). Ona pa mu je po temu v pismu napisala, da če bo imela kdaj sina ga bo poimenovala po njemu. Orlando se je strinjal.


5. Pa še en rock-ish parček s stajliš malima - Gwen Stefani in Gavin Rossdale. Poročena sta od septembra 2002, spoznala sta se leta 1995 na turneji. Ona američanka, on anglež. Razlika v letih: 4 leta. Imata 2 sinova: Kingston James McGregor (5.let) ter Zuma Nesta Rock (3.leta). Njun zakon je, kot verjetno vsak, soočen tudi z izzivi. Leta 2004 je bilo razkrito, da je ima Gavin še eno hčerko (Daisy Lowe, rojena 1989) z bivšo punco, a naj ne bi imel več stikov z njo, ne hčerko. Leta 2009 so mediji objavili slike, kako se z Daisy sprehaja po Londonu, oba trdita, da imata čisto okej odnos. Lani pa se je pisalo tudi o homoseksualni aferi Gavina v 80'.

No comments:

Post a Comment