Wednesday 5 December 2012

First segment on VSFS 2012 - Circus

Prvi segment na Victoria's Secret Fashion Showa 2012 se je imenoval CIRCUS.

Videli smo 12 deklet, na odru še plesalci/cirkusanti, glasba je bila iz ozadja in super všečen mix (The Doors – Break On Through, Dick Dale – Misirlou, Pendulum – Slam, Missy Elliott – Get Ur Freak On in Billy Idol – Rebel Yell). Pričakovala sem malo bolj pompozni začetek, ampak ker ga je otvorila Adriana je bilo še vedno dovolj powerful. Pa zaključek tudi.

Kako se mi je zdelo, da so se odrezala dekleta, temeljito, v objavah po manekenkah, tu se bolj osredotočam na same outfite. Pa za tiste, ki ste bolj pozorni, da vas ne bo zmedlo na slikah. Kot veste se naredita dve reviji in potem zmontirajo v en šov za tv, ampak slike so iz obeh revij. Videli boste, da je Alessandra enkrat nosila rokavice, drugič ne, Toni ima na prvi sliki še vse balone, na drugi eden počen...

Lista modelov in kaj točeno opis kaj nosijo:



In akcija!



Adriana Lima.






Candice Swanepoel.






Metalka nožev, Karlie Kloss.





Doutzen Kroes.





Miranda Kerr.





Toni Garrn.



Erin Heatherton.




Izabel Goulart.




Barbara Fialho.





Alessandra Ambrosio.






Liu Wen.





In zadnja, tigrica med ognjenima obročema, Joan Smalls.



Naj outfit: Miranda.
Naj krilca: Candice.
Naj perilo: Erin.
Najtežja outfita, a super izvedba: Toni, ker s temi baloni ni mačji kašelj, pa Doutzen pohvale, ker je obupen pudl outfit spremenila v čisto sprejemljivega.

Za video pomerjanj za prvi, Circus segment - klik pa še več o outfitih - klik. Spodaj pa kako so nastajali tatuji na Liu.

No comments:

Post a Comment