Thursday 13 December 2012

VSFS 2012 - afterparty

Počasi zaključujem z Victoria's Secret Fashion Showom 2012 in dogajanju okrog dogodka. Edino spodobno je, da zaključim s slikami iz AFTERPARTYja.

Veliko je bilo črnine, nekaj belih, svetlečih, ostalo pa bolj redkost. Priznam, da sem bila kar razočarana nad nekaterimi dekleti, ampak važno, da so se zrelaxirale po napornih treningih in šovu.

Najprej dve Aussie dekleti: Shanina Shaik in Miranda Kerr (v Balmainu in čevelcih Jimmy Choo). Potem Barbara Palvin in desno Liu Wen. Mirandi vzamem čeveljce in torbico, to je pa to. Saj nobena ni slaba, prepriča pa tudi ne.



Štiri dekleta, ki so me pustila hladno. Alessandra Ambroiso (v Zuhair Murad obleki in čevljih Jimmy Choo ‘Anouk’), potem Karlie Kloss (v Kaufmanfranco) pa še Sui He ter Shu Pei.



Adriana Lima (v Lanvinu), Isabeli Fontana in Lily Aldridge. Adriana je bila obupna (obleka in šminka), Isabeli bi odtrgala tisto vlečko, Lily pa solidna.



Jessica Hart, viola Jacquelyn Jablonski in črno-bela Doutzen Kroes. Doutzen mi je bila med najbolj všečnimi.



Behati PrinslooCandice Swanepoel in Constance Jablonski. Behati v svojem stilu, Candice je spet poskušala biti preveč hot, Constance pa meni med najljubšimi!



Dve vrstici nič posebnega. V belem so bile Bregje HeinenCameron Russell in Ieva Laguna.



Barbara FialhoLily Donaldson ter Jasmine Tookes.



Erin HeathertonIzabel Goulart (v Anthonyju Vaccarelli in čevljih Givenchy), Toni Garrn in modra Sharam Diniz. Okej, kdo sploh lahko nosi tako obleko kot jo ima na sebi Izabel? A je kaka kategorija oblek 'samo za modele'? Ker ta obleka bi definitivno pasala tja. Skeri suho ta obleka naredi Sharam (ali pa je to tudi brez obleke?), Erin in Toni pa luštni!



Najbolj všečna v minimalistični črni obleki mi je bila Hilary Rhoda, na sredini Lindsay Ellingson in desno Magdalena Frackowiak.



Dorothea Barth Jörgensen mi je bila skeri tudi na afterju (že na šovu je celi čas nekaj čudno žnablje obračala). Na sredini Maud Welzen. Ugotovila sem, da me spominja na manj lušno verzijo Candice Accola iz The Vampire Diaries. Desno v obleki z živalskim potiskom pa še Frida Gustavsson.



Če sem začela pa še končujem s črnimi. Elsa HoskCara Delevingne (skeri suha), Jourdan Dunn in Joan Smalls (v obleki Julien Macdonald in čeveljcih Nicholasa Kirkwooda). Elsa je luštna.



Najljubše na afterpartyju: Constance Jablonski, Doutzen Kroes, Hilary Rhoda
Naj čeveljci: od Mirande Kerr in Constance Jablonski

1 comment:

  1. Candice WTF!?
    Lindsay mi je najbolj všeč <3
    Adriana me pa na vampirko spominja:p

    ReplyDelete