Thursday 6 December 2012

Third segment on VSFS 2012 - Calendar Girls

Tretji segment na Victoria's Secret Fashion Showu 2012 se je imenoval CALENDAR GIRLS.

Zadaj na odru je nastopal Bruno Mars s komadom Locked Out Of Heaven.


Erin Heatherton je bila navdušena na klobučkom, ampak mi smo videli tisto hojo, kjer ji ga žal niso uspeli namestit, ker ji je padal dol.




Candice Swanepoel.





Hillary Rhoda.



Cameron Russell.


Frida Gustavvson.



Lindsay Ellingson.






Lily Aldridge.





Barbara Fialho.





Izabel Goulart.




Behati Prinsloo.




In še zadnja, novinka, Barbara Palvin.





Karlie Kloss je za ta segment hodila, ampak je v temu outfitu v videu nismo videli. Poglejte ga, pa mislim, da ni potrebno 2x ugibat zakaj ne. Staroselci so se pritožili praktično isti moment, ko so bile zunaj slike in iz videa so ga odstranili. Komentar: ''This isn't "fun," this isn't a "fantasy" character. This is about our cultures, our bodies, and our lives. Native people demand and deserve far more respect than this.''

Sicer pa je Karlie hodila predzadnja in če pozorno gledate video, ko kaže Behati, Karlie že pride na pisto, potem po Behati pa kamera takoj skoči na Barbaro (oz. še malo Bruno Marsa pokaže). No, edino fer, da so upoštevali kritike, me pa preseneča, da v enem letu ustvarjalcem ni prišlo na pamet, da tole ne bo ok.



Naj outfit: Lindsay
Naj krilca: Erin
Naj perilo: Hillary (čeprav se slabo vidi)
Najtežji outfita, a super izvedba: respect Barbari Fialho, ki je odlično operirala z ogromnim slamnikom in še z žogo! Prav tako bi znal čarovniški look delovati malo grozen, ampak Behati je ravno prav cheeky, da je izgledala ok.


Več o kreacijah v segmentu Calendar Girls spodaj, za fittinge pa klik.

 

No comments:

Post a Comment