Monday 21 May 2012

Billboard Music Awards 2012 fashion

Včeraj so potekale glasbene nagrade Billboard. Zmagovalci na njihovi uradni spletni strani, nekaj oblek pa tu. Brez presežkov.

Carrie Underwood je princeskasta, a dejansko še najbolj luštna, v obleki Oscarja de la Rente. Desno Katy Perry v Blumarinu.



Kratka krila in noge. Jordin Sparks v obleki Diane von Furstenberg. Julianne Hough v svetleči oblekici Kaufman Franco. Miley Cyrus v kreaciji Jean Paul Gaultierja, desno ena, ki je verjetno komaj zlezle v obleko, Amber Rose.



Glavna rdečka je bila Taylor Swift v Elie Saabu. Na sredini Carly Rae Jepsen, desno pa Natasha Bedingfield. Saj veste, da imam rada Taylor, tudi njena obleka je top, ampak zgleda pa kot ena lutka. Genau ej. Lutka.



Črnina. Alicia Keys v oprijeti Azzedine Alaia Couture, potem Gladys Knight, desno pa Julie Bowen v Doo.Ri, s soigralcem iz Modern Family, Tyom Burrellom. Ne vem a so krive fotke ali je Julie v obraz vedno bolj umetna?



Levo Brandy v oblekici Herve Leger, nato rdeča Chrissy Teigen. Zooey Deschanel očitno ne more brez pajkic pod obleko, tokrat nosi Moschinotvo, desno je iz partyja 'uletela' Kerli.



Še bele... Nelly Furtado v Alberti Ferretti, potem v dolgi kreaciji Monica. V hlačah je Julie Brown, desno pa Lisa Marie Presley, ki je skombinirala belo obleko Temperly of London in črno jaknico Alexandera McQueena.





No comments:

Post a Comment