Saturday 12 May 2012

Met Ball 2012 fashion, part 4

Še zadnji, četrti del oblek na Met Ball 2012.

Jourdan Dunn in Cara Delavigne pozirata v Burberryju, China Chow v Jeanu Paulu Gaultierju ter všečna Poppy Delevigne v Chanelu.



V izrezi so bili skupni Abbie CornishAmber Valletti v Pradi, Carolyn Murphy v Alexanderu Wangu in Claire Danes v J. Mendelu.



V J. Mendelu je tudi Brooke Shields, Dakota Fanning v Louisu Vuittonu, Lala Anthony pa v modrem Zacu Posenu.



Rdeči: Elettra Wiedemann v Sophie Theallet in Liu Wen v Michaelu Korsu, potem Amanda Brooks in Stella Tennant v Chanelu.



Svetleče, bleščeče, lesketajoče se... Jessica Pare v L’Wren Scottu, Carey Mulligan v 'ribji' Pradi, Dree Hemingway v obleki Topshopa in Michelle Dockery v Ralphu Laurenu.



Če bi Kate Upton tu videla prvič in bi mi povedali, da je mankenka nikakor ne bi verjela. Nosi Michaela Korsa. Oginjalo je imela na sebi Lana Del Rey, spodaj pa obleko Josepha Altuzarra, desno še Malin Akerman v Diane Von Furstenberg.



Debra Messing v kreaciji KaufmanFranco, Liv Tyler v Givenchyju, Sandra Lee ter Natalia Vodianova v Louisu Vuittonu.



Ni še konec! Bianca Brandolini D'Adda v Dolce&Gabbana, Linda Fargo v Naeemu Khanu, Donatella Versace v njeni kreaciji in Andrea Dellal kot Bianca v Dolce&Gabbana.



Alicia Keys in Janelle Monae sta bili eni redkih v hlačah. Vzamem Alicio, če že.



Zelena Greta Gerwig v Prabalu Gurungu, Jessica Chastain v Louisu Vuittonu, Lena Dunham v Wes Gordonu ter Liya Kebede v Tory Burch. Tele zelene se mi sploh ne dopadejo, Jessica je bila pa eno večjih razočaranj zame.



Ramena in dekolteje so nam kazala: Amy Poehler v obleki Fotini, Rachel Zoe v svoji zadevščini in Scarlett Johansson v Dolce&Gabbana. 3x no go iz moje strani.



Donna Karan logično tudi v svoji kreaciji, Hanneli Mustaparta v Calvinu Kleinu, Clemence Poesy v Nini Ricci ter Aerin Lauder.



Hailee Steinfeld in Jessica Biel v Pradi, Shailene Woodley v Christopherju Kaneu, desno pa pevka M.I.A.. Bielova in Woodleyeva sta mi starinski, tako da samo odkimavam, ampak hujše njima še sledi.




Glavne tetke/mamce (karkoli želite) so bile Angela Lindvall v Pradi, Kirsten Dunst v Rodarte, Karen Elson in Mia Wasikowska tudi v Pradi. Dijo mijo!



In ene tistih, kjer lahko rečem samo WTF?!?! Jenna Lyons in Lauren Santo Domingo.


No comments:

Post a Comment