Saturday 5 May 2012

Top Shot, season 4

Pa je za nami še ena, četrta sezona resničnostnega šova Top Shot.



Voditelj še vedno Colby Donaldson, medtem, ko so popestrili izzive in samo pohvale ustvarjalcem. Ko že misliš, da si videl vse nore izzive, ustvarjalci oddaje, dokažejo, da imajo še zaledja. Dodali so nekaj sprememb, sicer pa so še vedno deljeni na rdečo in modro ekipo, proti koncu pa vsi dobijo zelene majice. Med novostmi je tudi kar se tiče glavne nagrade. Poleg $100,000 in naslova Top Shota, zmagovalec prejme še pogodbo z Bass Pro Shops, kjer ima dobitnik titule možnost, da postane profi strelec.

In ko smo pri zmagovalcu... Kot prejšnjo sezono je naslov osvojil nekdo, ki bi ga od začetka lahko imenovali tudi underdog. Ni vojak, marinec ali kakršnikoli profesionalni strelec, pač pa 31-letni IT 'geek', ki sliši na ime Chris Cheng! Celo sezono je bil konstanten in dokazoval ostalim, da lahko amaterski strelci premagajo naučenost in kilometrino. Vesela nad končnim razpletom; je bil pa finale najbolj tesen od Top Shot finalov (če me spomin ne vara).

Chris Cheng


Pozitivno presenečenje mi je bila izbrana ekipa, ki se je uvrstila v šov. Sicer to nima veze s streljanjem, ampak vsako sezono se najdejo kaki, ki so ti res antipatični ali pa ti dinamika ne ustreza. No tokrat je bila večina presenetljivo likeable. Vesela sem bila tudi za Gabby Franco, ki je prva ženska v oddaji Top Shot, ki se je prebila do zelenih majic in končala na 8.mestu. Respect!



Skratka, upam, da Chris izkoristi pogodbo in nove priložnosti. ČESTITKE!

No comments:

Post a Comment