Wednesday 9 May 2012

Met Ball 2012 fashion, part 1

Po dolgem času spet en dogodek, kjer slikam ni videti konca. Ne spomnim se kdaj je bilo na kupu tako veliko število znanih - od pevcev, igralcev do manekenk. To pa seveda pomeni tudi obsežen moden pregled. Met Ball oz. Costume Institute Gala se je dogajal v ponedeljek zvečer, v Metropolitanskem muzeju v New Yorku, tule pa prva doza oblek.

Meni sta v oči stopili predvsem barvi Candice Swanepoel v rag & bone in Diane Kruger v Pradi. Zadnji del obleke Candice mi je božanski, Diane pa mi je všeč, zaradi enostavne podobe kot celota.



Nemogoče bi bilo tudi mimo Beyonce v Givenchy Haute Couture.



Čudovita v zeleni mi je bila Dianna Agron, ki nosi Carolino Herreri. Na sredini tudi krasna Jessica Alba v Michaelu Korsu. Kombinacija barve obleke in ustnic ter nohtev je super, lepotička! Desno v črno-beli zadevščini Doutzen Kroes, nosi pa Roland Mouret.



Bolj navdušena sem nad črno-belo kombinacijo Amy Adams v Giambattisti Valli, bi ji pa tole mašnico z veseljem odstranila.



Nina Dobrev je nosila kar všečno obleko Donne Karan, Marion Cotillard krasna v Diorju, Rooney Mara v črnem Givenchyju ter Heidi Klum v Escadi. Rooney bi lahko bila 1a, če ne bi vedno izgledala kot nesrečna tetka.



Special je bila Elizabeth Banks v Mary Katrantzou, 'nevarna' January Jones v rumeno-črni obleki Versace, desno pa všečna Emily Blunt v Calvin Kleinu.



Za konec prvega dela pa še tri manekenke, ki so razkazovale noge. Najbolj jo je razkazovala (Angelina style), najbolj koščena, Anja Rubik v Anthonyju Vaccarellu. Na sredini Anne V v Pradi in desno Gisele Bundchen v Givenchyju. I'll pass vse tri.


No comments:

Post a Comment