Saturday, 5 November 2011

Essence Vampire's Love kolekcija

Če sem si katere kolekcije od Essence resnično želela je bila to Vampire's Love. Ko sem zvedela, da je že na policah nekaterih Müllerjev, sem se v akcijo podala še sama.

Včeraj sem bila takoj zjutraj v Müllerju na Čopovi, a o kolekciji ne duha ne sluha. Prodajalka mi je pojasnila, da robo dobivajo vsak dan in da tudi sama ne ve kdaj točno pride kolekcija. Potem sem povprašala še, če je možnost, da jo v Müllerju BTC že imajo pa je rekla da možno je. In sem šla še tja... Na srečo in veselje!

Nekja čez deveto so imeli še praktično vse.Tako da sem na polno navalila, da mi ne bi bilo potem žal, da česa nisem vzela.

Z menoj so šli izdelki:
- kar štirje lakci za nohte
-> 02 Into the dark (modri)
-> 03 True love (vola-red)
-> 04 The dawn is broken (srebrnish)
-> 05 Hunt me if you can (črni)
- senčke za oči 01 Love at first bite
- lipstain 01 Bloody Mary
- toaletna vodica Vampire's LoveHepi hipo. Včeraj je bil res dober dan. Zadovolna! Se mi zdi pa škoda, da so kolekcije tako slabo založene. Se moraš res potrudit, da prideš do njih, posebej takole v večjih krajih, kjer gredo stvari res 1,2,3. Razumem, da so spešl kolekcije, samo... premalo. Halo: trije parfumčki, še ne 10 lakov posamezne barve... premalo. Pa to lahko jst vzamem še za 3 kolegice pa stvari ni več. Pa saj bi prodali tudi, če bi imeli kako stvar več...

1 comment: