Thursday 10 November 2011

Ure S2H

V eni izmed prodajaln DM sem te dni opazila nove plastične ure. Imenujejo se S2H, ki je skrajšanka imena inovativnega projekta iz ZDA, ki se originalno imenuje 'Switch To Health' (preklopi na zdravje). Gre pa za uro z merilnikom aktivnosti, ki beleži vaše gibanje. In za to miganje si potem nagrajen. Za eno uro aktivne vadbe ne samo skrbiš za svoje zdravje pač pa zbiraš tudi točke, ki vodijo do nagrad. In potem točke zamenjaš za nagrado.


Ura beleži fizične aktivnosti, kjer aktivno delate z rokami: tek, nordijska hoja, ples, badminton, nogomet, košarka... ura pa NE beleži kolesarjenja in manj intenzivnih vrst gibanj kot so navadna hoja, dvigovanje uteži ali joga. Po 60 minutah gibanja se ti na uri izpiše koda, ki jo vpišeš na strani www.S2H.si. Je pa možno vpisati le eno kodo na dan. Nagrade prispevajo različni partnerji z namenom, da opozorijo nase in vas nagradijo za miganje. Seznam nagrad lahko spremljate na www.S2H.si/rewards.

Kar se tiče videza je osnovni pas ure modri, je pa možno posebej kupiti pas tudi v drugih barvah.

V DMju najdete tudi brošurice, kjer so vse omenjene informacije.



Cena ure v DMju je 24,95€, pasi pa so po 4,95€. Na spletni strani trgovina.S2H.si, lahko uveljavljate 5% popuste, na zadnji strani tele brošure pa imate tudi kuponček za sodelovanje v nagradnem žrebanju, kjer vsaki mesec podelijo eno uro S2H Replay.

Se mi zdi kar zanimiva spodbuda, ampak nisem pa nikjer zasledila koliko točk sploh dobiš za eno uro miganja?

No comments:

Post a Comment