Tuesday 26 February 2013

Fashion on 2013 Academy Awards 2/3

Drugi modni del na OSKARJIH 2013! Če še niste videli prvega - klik.

Amy Adams je bila princeska večera. V sivkasti obleki Oscar de la Rente (in nakitu Mouawad) je bila prava sladkorna penica. Včasih tovrstne obleke izpadejo pretirano pocukrano, ampak Amy jo nosi super. Všeč sta mi tudi frizura in enostaven make up. Pa tudi njen mož, Darren le Gallo je bil čeden.



Anne Hathaway je nosila Prado, za katero se je odločila šele nekaj ur prej (najprej je bilo rečeno, da bo v Valentinu). Satenasta obleka je nežno roza barve, sama pa je na red carpetu izjavila, kako jo je opisala njena mami: "business in the front and a party in the back". True. Težko je bilo spregledati tudi njene bradavičke, ki polnijo rumeni tisk. Sicer pa je Anne look dopolnila z nakitom Tiffany & Co. ter torbico Rogerja Vivierja. Meni se je zdela najprej ogrlica povsem odveč, potem pa ne več tako zelo. Je nekaj posebnega, čeprav na ta kroj obleke, za moj okus, še vedno ne paše.



Charlize Theron je snežno belo obleko Diorja nosila kot kraljica. Krasna je obleka, če jo nosi samozavestna ženska! Tudi s kratko frizuro je lepa (pred tremi meseci se je pobrila za vlogo), izgled pa je dopolnila z nakitom Harryja Winstona. Desno Kristen Stewart v Reem Acri. Kristen je sicer poškodovana, tako da je prišla na berglah (ne razumem zakaj ni v temu primeru red carpeta kar spustila). Mi je bila pa brez dvoma med najslabše oblečenimi. Zna bolje, bergle gor ali dol. Obleka ji ne dela nobene usluge, deluje očitno prevelika, frizura pa tudi pretirano vsakdanja.



Jennifer Garner ostaja opazna, a ne preveč, saj se trenutno vse vrti okrog njenega moža, Bena Afflecka. Nosila je viola obleko Gucci, nakit Neila Lana in torbico Rogerja Vivierja. Všeč so mi pol speti lasje, smokey make up in ogrlica.

Na desni polovici pa Kerry Washington, ki je izstopala v koralni barvi kreacije Miu Miu. Nosi še torbico Prada, uhane Chopard in prstan Freda Leightona. Zmotila me je le frizura, ki iz sprednje strani deluje precej neposrečeno.



V nežno modrem Elie Saabu, smo videli Alicio Vikander, na sredini simpatična voditeljica Lara Spencer v KaufmanFranco ter desno Dawn Laurel-Jones (žena Tommy Lee Jonesa).



Temno modre. Nominiranka, Emmanuelle Riva je na ta večer praznovala 86. rojstni dan. Nosi Lanvin.

Na sredini, najmlajša nominiranka, 9-letna Quvenzhane Wallis, ki je svojo izbiro Armanijeve obleke utemeljila: "because it's sparkly and fluffy." Lepo je videti to otroškost in neobremenjenost. Quvenzhane je sicer na vsakem dogodku s torbico v obliki psa in tudi tokrat ni bilo nič drugače. Mediji že poročajo, da se je prodaja tovrstnih torbic dvignila.

Desno Jennifer Hudson v Robertu Cavalliju (čevlji Giuseppa Zanottija, torbica Jimmyja Chooja in nakit Sutra).



Rdečke. Sally Field v Valentinu, potem pa dve z rokavi in 'ribjim repkom': Jacki Weaver v Rani Zakhem ter Marcia Gay Harden v Davidu Meisterju (ter nakit Johna Hardyja in torbica Swarovski). Vzamem Sally.



Octavia Spencer ostaja zvesta Tadashi Shoji. Zakaj ne, če ji očitno njene kreacije odlično pristojijo! Za belo se je odločila tudi Queen Latifah v Badgley Mischka ter desno 13-letna Fatima Ptacek. Hja, tudi Octavia in Queen, sta kot Adele dokazali, da se za bolj močne postave najde lepe kreacije!



Svetile so se Catherine Zeta-Jones v Zuhair Muradu, Nicole Kidman v L’Wren Scottu ter Renée Zellweger v Carolini Herrera. Catherine ima tako prisotnost, da samo gledaš, medtem ko Nicole izgleda neverjetno elegantna tudi v obleki, ki se mi zdi slaba (obleko je izbral njen mož Keith Urban). Renee mi je med svetlečimi še najmanj všeč. Preveč spominja na sam (mišičasti) zlati kipec.



Stacy Keibler je dobro nosila kreacijo Naeema Khana, desno pa podeljevalka in ena najboljših živečih igralk, Meryl Streep v Lanvinu. Lepi!


No comments:

Post a Comment