Wednesday 27 February 2013

Vanity Fair Oscars Party 2013, part I

Okej, gremo na zabave po Oskarjih. Najbolj odmevna kot vedno Vanity Fair, kjer znanih obrazov kar mrgoli! Nekatere zvezdnice iz Oskarjev, so ostale v istih oblekah, tiste, ki so se preoblekle pa boste seveda videli.

Veliko je bilo svetlečih zadevščini. Med najlepšimi od šajni zadev, manekenka Alessandra Ambrosio v Zuhairju Muradu, na sredini Naomi Watts v Pucciju in desno zlato-črna kombinacija na Chrissy Teigen.



Srebrno svetleče. Clea DuVall v Pamelli Roland, Jennifer Lawrence v Calvin Kleinu ter Minnie Driver z V dekoltejem. Desno Vanessa Hudgens v Moschinu.



Paula Patton v Macu Duggalu, Teresa Palmer v Talbotu Runhofu, Amy Adams v Oscar de la Renti ter Diane von Furstenberg.



Miranda Kerr v Valentinu, njen mož Orlando Bloom pa v Saint Laurentu. Lepa sta!



Madalina Ghenea (dekle Gerarda Butlerja), Kate Beckinsale v Monique Lhuillier z možem Lenom Wisemanom ter Jennifer Westfeldt na levi.



Všeč sta mi Allison Williams v Valentinu, Marisa Tomei pa v njihovem pajacu. Rose Byrne je lepa v Lanvinu ter Emmy Rossum v Catherine Deane.



Irina Shayk tudi v belini, Zooey Deschanel zgleda sila nesrečno v Valentinu kožnega odtenka, Molly Sims medtem v Temperley London, ki mi je od dolgih belih oblek z rokavi, še najbolj všeč.



Ginnifer Goodwin v Monique Lhuillier, Lily Collins ni bilo moč spregledati v Zuhair Murad Couture in  zmagovalka Anne Hathaway v Saint Laurentu.



Še en fleten parček. Diane Kruger v Giambattista Valli Couture z Joshua Jacksonom, desno pa Fan Bingbing v črtasti obleki Oscar de la Rente.



Za konec prevega dela rdečki. Amanda Seyfried v Givenchyju, Hilary Swank v Valentinu.


No comments:

Post a Comment