Sunday 24 February 2013

Fashion on 2013 Film Independent Spirit Awards, part 1

Prvi del mode na 2013 Film Independent Spirit Awards. Zmgaovalci TU.

Med najbolj všečnimi sta mi bili modra Amy Poehler in črna Kira Miro. Amy je nosila modro obleko Davida Meisterja, ki jo je super skombinirala z rdečo torbico Edie Parker in sandali Jimmyja Chooja. Kira je medtem črno obleko kombinirala z zlato torbico, uro in zapestnico.



Jennifer Lawrence v Lanvinu. Bolj kot obleka so me zanimali čevlji Giuseppa Zanottija. Ne vem ali je nosila prevelike ali ji je noga tako drsela naprej.



Zelene: Kerry Washington v Giambattisti Valli Couture in čevljih Christiana Louboutina, Zoe Saldana v črtasti Dolce & Gabbana ter čeveljcih Casadei ter desno v enobarvni Ava DuVernay.



Med dolgimi oblekami so mi bile še najbolj všeč. Camila Alves v Escadi in čevljih Briana Atwooda, lahkotna bela na Lemon Zhang ter Leslie Bibb v Saloni & House of Lavande Vintage .



Mary Elizabeth Winstead v obleki Pucci in visokih čevljih s polno peto Greymer. Potem črno-bela obleka z roza pasom na Maggie Carey in desno še spremljevalka Jack Blacka, Tanya Haden, ki nosi obleko z 'malo gozdno pravljico'. Všečno!



Kar nekaj je bilo hlač. Helen Hunt (v J Brand Maria), Ellen Page (bluza 10 Crosby Derek Lam blouse, hlače Armani in čevlji Repetto), potem Rosemarie Dewitt in v malenkost prekratkih po mojem okusu, Sofia Coppola.



V Michaelu Korsu in sandalih Jimmyja Chooja, smo medtem videli Nino Dobrev, potem čipkasto-črna Stephanie Crayencour, živo roza Stana Katic v Donni Karan in v bolj neženm odtenku Maribel Verda.



Za konec prvega dela še Sharon Lawrence, Marcia Gay Harden in Emily Mortimer (jakna Chanel).


No comments:

Post a Comment