Sunday 24 February 2013

Fashion on 2013 Film Independent Spirit Awards, part 2

Še drugi modni del na Film Independent Spirit Awards 2013. Prvi del ste medtem že videli - klik.

Najprej Rashida Jones v Stella McCartney, potem pa Salma Hayek, ki je belo obleko kombinirala s črnim pasom, veliko torbico (za tak event) in čeveljci s smrtkoti. Potem še viola Melanie Lynskey (motim me pas z mašnjo) in enostavna Stella Maeve v belini.



Čipkasto belo je nosila Paula Patton. Če ne bi bilo tistega neoprijetega dela od kolen dol, bi mi bila bolj všeč. V črno-beli je bila Terri Seymour, desno pa Laura Dern.



Črni s čipkami Emma Heming in Katie Aselton (v Wes Gordon). Emma je všečna. Potem v kožnem odtenku Linda Cardellini ter Ziyi Zhang v rumeni.



Še imamo bele. Levo Emayatzy Corinealdi, črne žabe (zaaaakaj?!?) je pod obleko nosila Clea DuVall, potem pa trije V dekolteji: modri Manuele Velles, rdeči Mynette Louie in turkizni Olge Sorokini.



V nežnejšemu odtenku smo videli Brittany Snow (v obleki Naeem Khan in čevljih Jimmyja Chooja) ter Brit Marling.



Kratko-dolga obleka z naramnicami na Emily Osment, potem še Valentinova oblekica z naramncami na Aubrey Plaza, ter desno Lucy Alibar.



Za konec še: bela Mae Whitman, enostavna v temno modri Rebecca Thomas (a fail s čevlji), Dree Hemingway (definitivno to ni look, za na tak dogodek), mlada Quvenzhane Wallis v Stelli McCartney in še ena temno modra, Jennifer Siebel.


No comments:

Post a Comment