Thursday 21 February 2013

Fashion on 2013 BRIT Awards

Red carpet na včerajšnji podelitvi BRIT Awards 2013 v Londonu. Zmagovalci TU.

Taylor Swift odrašča. Tudi v modnem smislu. Očitno so se je končalo obdobje kratkih svetlečih in princeskastih zadevic. Nosila je črno obleko Elie Saaba, ki je bila na nekateri delih prosojna. Všeč! Desno Delilah.



Jessie J in Rebecca Ferguson na levi polovici. Jessie je nosila obleko Versace z globokim in širokim V dekoltejem, Rebecca pa je medtem pokazala več nog. Ja včasih imaš občutek kot da je tekomanje katera bo pokazala več? Tu imamo še Jessie Ware, desno pa v skoraj popolnoma zaprti črni obleki Iggy Azalea.



Kratke črne. Wanna be Xena je bila Preeya Kalidas, so mi bili pa všeč njeni čeveljci. Potem Lana Del Rey (v Chanelu) in Emeli Sande. Preeya je gotovo med faili večera, celoten look je adijo. Lana je sicer v svojem stilu, ampak za na rdečo preprogo tale obleka pač ni.



Print obleke. Viola Zoe Hardman, črno-bela Denise van Outen, zlato-roza Ame in Katherine Jenkins v ohlapni Stelli McCartney (boljše bi bila oprijeta). Zoe bi menjala obutev. Vzamem Denise.



Še ena črna obleka mi je ostala in sicer na Ashley Roberts, ki pozira na način, ki ga ne bom nikoli razumela. Wtf no? Potem Rita Ora (v Ulyani Sergeenko), modra Caroline Flack in Corinne Bailey Rae (v Miu Miu).



Svetleče. Berenice Marlohe v Donni Karan Atelier, Laura Whitmore v mini verziji brez dekolteja in Paloma Faith v Dolce & Gabbana. Videno in v hipu pozabljeno brez problema.



Noge. Jo Whiley nam je ponujala eno, manekenka Jourdan Dunn pa obe, v rumeni mini oblekici Balmaina. Btw, lepi čevlji!



Med najslabše bi brez dvoma uvrstila Jaime Winstone in Gemmo Arterton v svetlečo-rdečem Jonathanu Saundersu. Razumem eksperimentiranje, ampak tega še za po hiši ne bi nosila, kaj šele za na red carpet! Dijo mijo!



Za konec dve skupinski. Karis Anderson, Courtney Rumbold ter Alex Buggs na (levi strani). Karis nosi Craiga Lawrenca, Courtney obleko Keko Hainswheeler, Alex pa modrega Roland Moureta.

Desna stran pa pripada članicam skupine Little Mix: Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock, Jesy Nelson in Jade Thirwall.



Še bližji pogled na čevlje Courtney Rumbold.


No comments:

Post a Comment