Tuesday 8 November 2011

Revija G

Pred kratkim sem prvič opazila modno revijo G. 222 strani za 1€. Ja, prav ste prebrali. Še sama nisem mogla verjet svojim očem in itak je šla z mano... Za revijo sem slišala prvič, ampak to niti ni čudno, saj žal izhaja le 2x letno (v slovenskem jeziku). Veliko je editorjalov, oglasov, kak intervju, razni modni kotički, v tej številki pa je kar obsežen zapis o slovenskih umetnikih. Pa všeč mi je font pisave, ki ga priložnostno uporabljajo; tak gothic je (je pa uporabljena le za kake besede, za prvo črko v stavku ipd., če bi bilo vse zapisano v taki pisavi bi bilo težko berljivo). Fletno! Aja pa slogan revije je: luksuz, ki si ga lahko privoščite.


3 comments:

  1. Uuuuu, to bi se pa splačalo poiskat..kul informacija! :)

    ReplyDelete
  2. Jaz sem si jo tud kupila, predvsem zato, ker sem po parkrat na dan videla oglas na tv-ju za to revijo in pol me je itak firbec matral. ;) Luštna stvar, moram še mal prebrat...sem samo prelistala in če drugega ne bo super za fotke izstrižt ven. :)

    ReplyDelete
  3. aja, na tvju je reklama? ga praktično nič ne gledam, tak da oglasov ne poznam.. se pa strinjam glede slikc ja - zlo fajne izstrišt in za uporabit :)

    ReplyDelete